Ókovács Szilveszter maradt az Opera főigazgatója

Megbízatása 2018. február 15-től öt évre szól.

2017. november 14. 15:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csökkenti a mobiladat használatát a Samsung A vállalat Samsung Max néven indította újra az Opera Maxot.
Händel-mű ősbemutatója a Vigadóban Az inkább az opera műfajához közelebb álló oratóriumot Händel 1748 nyarán komponálta, angol nyelvű librettóját a költő és drámaíró Moses Mendes írta.
Először látható Magyarországon A rajnai sellők című opera Először látható Magyarországon Jacques Offenbach A rajnai sellők című operája február 24-től az Erkel Színházban, Anger Ferenc rendezésében.
Francophone Festival offers films, opera-ballet, concerts Film screenings, 23 music concerts, an opera ballet performance, literary programmes and exhibitions will be held at this year's Francophone Festival beginning on February 28, the director of the...

Érezhetően gyorsabb lett az Opera 51 Kényelmi fejlesztéseket is kapott a böngésző új kiadása.
Jelmezek ezreit árusította ki a Holland Nemzeti Opera és Balett Négyezer jelmezt árusított ki az amszterdami Holland Nemzeti Opera és Balett, hogy helyet csináljon raktáraiban az új produkciók kellékei számára.
Mesés ajánlattal csúszott le a Tiborcz-kör az Opera színpadáról Befulladt az Operaház belső felújítása, megsemmisítették a színpad modernizálására kiírt tendert, pedig a WHB akkora vállalást tett, hogy abba az épület is belerogyhatott volna.
A nap fotója A feketék fehérek Az Opera értelemszerűen fehér művészekkel mutatta be a Porgy és Besst, noha azt egy idő óta kizárólag fekete bőrű színészek játszhatják.  [...] Bővebben!
Rajzfilmekre váltja a hibajelzéseket az Opera Nincs is annál bosszantóbb, ha hibára fut a böngésző, de az Opera fejlesztői legalább ezt is megfűszerezték cukiságfaktorral.