Digitálisan nyomon követhető tablettát dobnak piacra Amerikában

Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hatóság (FDA) engedélyezte az első olyan tabletta forgalomba hozatalát, amelynek bevétele digitálisan nyomon követhető.

2017. november 14. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiskaput találtak Trump adórendszerében milliárdokat spórolhatnak a cégek Egy elhamarkodott döntés miatt lényegesen kevesebb adót kell fizetniük mostantól a legnagyobbaknak Amerikában.
Nem vették be a gyomrok a Facebook-reformot, megijedt a 11 ezertől az OTP Újabb és újabb rekordok dőlnek Amerikában, miután elindult a gyorsjelentési szezon pár nagybank jelentésével, de Európának is jutott egy kis áldás. A magyar tőzsdét az OTP húzta vissza, pedig már elér...
Megfojtotta magát a Szomorú vasárnap szerzője Amerikában sztárként élhetett volna, de Seress Rezső maradt a füstös pesti kiskocsmák zongoristája.
Etiópia megtiltotta a gyerekek külföldi örökbefogadását Amerikában minden ötödik külföldről befogadott gyerek Etiópiából érkezik.
A Jumanji végre kibújt Az utolsó Jedik árnyékából Itthon és Amerikában is ez volt a hétvége legnézettebb filmje.
2019-ben lejár a salvadoriak átmeneti védett státusza Amerikában El kell hagyniuk az országot, ha nem legalizálják helyzetüket.

Erős héten vagyunk túl egyre közelebb a 2-essel kezdődő euró? Jelentős hazai hírek hiányában is növekvő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde fő részvényindexe a héten. A forintot rángatták jobbra-balra, de végül szép erősödést produkált a hét végé...
Az autók is jégbe fagytak Amerikában Belefagytak az autók az utcákat borító jeges árvízbe, mínusz húsz fok van és több, mint 130 kilométeres széllel tombolt sok helyen a hóvihar az Egyesült Államokban. Már 18-an meghaltak, többnyire hajl...
Magyarok az ítéletidő fogságában Legalább 17-en haltak meg az Egyesült Államokban a 100 éve nem látott ítéletidő miatt. Volt, ahol befagyott a szökőkút. Máshol pedig jeges ár pusztít. A New York-i John F. Kennedy repteret is lezárták...
Harminc éve nem volt példa hasonló télre Amerikában A majdnem mindig nyárias Floridában is 0 fok alá csökkent a hőmérséklet, és esett a hó.
Felrobbant a hidegbomba Amerikában már 11 halott Tizenegyre emelkedett az Egyesült Államokat napok óta sújtó sarkvidéki hideghullám halálos áldozatainak a száma.
Egy évszázada nem volt ilyen hideg Amerikában Továbbra is sarkvidéki a hideg és csontig hatoló a fagy az Egyesült Államok középnyugati és keleti parti vidékein.