Ezek az emberek gyilkoltak a szerelmükért

Gyakran előfordul, hogy a szerető lesz az áldozat.

2017. november 14. 19:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Jön egy újabb csapadékos hétvége A fagyos éjszakák után továbbra is várható napközben eső, ónos eső vagy havazás a hét hátralévő részében.
Többfelé havazhat a hétvégén Lesz eső és ónos eső is.
Milo Yiannopoulos-ügy: megszólalt Schmidt Mária A szólásszabadság területén több, magukat fejlett mintademokráciának tartó uniós tagtársunknál jobban állunk véli Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, aki a Hetek című közéleti hetilapnak adott interjújában elmondja azt is, hogy miért halasztották el az Európa jövője című konferenciát.
Dicső pillanat: a Demokrata főszerkesztője érvel az 1300 menekült mellett
Konyhakéssel vagdosta magát a nyílt utcán egy szegedi férfi A férfi a Rókusi körút és a Szatymazi utca sarkán feküdt, azt hitték, valaki megtámadta. Később kiderült, hogy saját magát vágta meg.
Saját torkát vágta el egy szegedi férfi Egy konyhakéssel támadt magára.

Top hírek:
Márki-Zay: Mindig a jobboldali pártokra szavaztam A hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltnek viharosra sikerült politikai belépője. Elbocsátották munkahelyéről, térfigyelőt szereltek az utcájába, majd egy plébános is ellene uszított. A csütörtökön megjelenő HVG Portréjából megtudhatjuk, mégis miért állt politikusnak.
Kisrepülős menekültek: hajtóvadászat indult a gép személyzete után Nyolc vietnami és három afgán állampolgár utazott azon a kisrepülőn, amely Kállósemjénnél ért földet. A rendőrök valamennyiüket elfogták, a gép személyzete azonban továbbra sincs meg, őket "jelentős erőkkel" keresik a hatóságok. A helyiek úgy tudják, a gép máskor is járt már a térségben.
Nem nézett volna ki jól
Kazánház és a benne tárolt fa égett Böhönyén A közelben egy gáztartály is volt.
Transparency: Nem világos, kit sarcolna a kormány A bejelentés alapján nem világos, hogy pontosan mely szervezeteket sarcolná meg a kormány mondja a Transparency magyarországi ügyvezető igazgatója. Az sem kizárt, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat is rosszul jár.
Kéri: Orbán azért szakított Simicskával, mert politikai hatalmát látta veszélyben Az általánosan olvasható magyarázatoktól némileg eltérő olvasattal állt elő Kéri László politológus a G-naphoz vezető okokról.