Óriás ámbráscetek vetődtek partra Szumátrán

Csak ötöt sikerült megmenteni, a többi elpusztult.

2017. november 14. 19:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Hosszú Katinka fölényesen győzött Tokióban A háromszoros olimpiai bajnok a 400 méter vegyes döntőjében diadalmaskodott.
Esküvői fotót posztolt az Éjjel-Nappal Budapest Mayája Cséffalvay Dorka gyönyörű ruhában mondta ki a boldogító igent.
Küzdősportokban mérkőznek meg a rendvédelmi szervek dolgozói Küzdősportokban mérkőznek meg egymással a hazai rendvédelmi szervek dolgozói szombaton, a TEK Gálán.
Szijjártó bekérette az amerikai ügyvivőt amiatt, hogy az USA támogatná a független vidéki sajtót A kormány szerint ez egy beavatkozási kísérlet a magyar politikába. De az amerikaiak szerint csak a parlamenti választás után utalnák a pénzt.
Halálra gázoltak egy gyalogost Szombathelyen Az elmúlt hétvégén négy hasonló eset történt az országban.
Elveszítette állampolgárságát egy dán dzsihadista A dán legfelsőbb bíróság keddi döntése értelmében elveszítette állampolgárságát egy dán férfi, aki az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban kapott kiképzést.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.