Hét csere Szélesi kezdőjében Costa Rica ellen

Kádár, Ugrai, Pátkai és Nikolics maradt csak a Luxemburg elleni kezdő tizenegyből.

2017. november 14. 19:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A melegházasság ellen szavazott Costa Rica Elnökválasztást tartottak vasárnap Costa Ricában, ahol a társadalom hónapok óta forrong a homoszexuálisok jogait övező vita kapcsán.
Hozhatnak akárkit a helyére, a Real kapusa nem menekül el Lehet, nincs már sokáig maradása a 76-szoros Costa Rica-i válogatottnak Madridban.

Friss hírek
Phjongcshang 2018 - Ők a hétfői győztesek A phjongcshangi téli olimpia hétfői versenynapjának győztesei:
Aztán a deutsche volk hazamegy
Sárosi Laura díjat vett át a spanyol királynétól A tollaslabdázó Sárosi Laura fair play-díjat vett át Madridban Zsófia spanyol királynétól hétfőn.
Nőtt a munkanélküliség Oroszországban Hivatalos adatok szerint Oroszországban emelkedett a munkanélküliség januárban, miközben nőtt a kiskereskedelmi forgalom.
Utolsó tavaszi csata A magyar ápolók napjáról is megemlékeztek hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt.
A végzete volt, hogy profi legyen Egyszerre utálják és szeretik a snowboard dollármilliomos királyát. Shaun White harmadik olimpia aranyával a mennybe ment. A sportág újítója mindig saját úton járt, nem haverkodik akárkivel. A hétéves kora óta profi deszkás pedig az üzletben is verhetetlen.

Elképesztő! 34 kilós tumorral élt 8 éven át Légszomja volt az 57 éves a Costa Rica-i Sonia Lopeznek, ezért orvoshoz fordult. Amit viszont találtak, az még a sokat tapasztalt orvost is meglepte: egy egészen hatalmas tumort, ami lassan szétzúzta ...
Szijjártó: Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot A luxemburgi külügyminiszter gyűlöli Magyarországot, ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik mondta a külügyminiszter.

Top hírek:
Támadással fenyegette a szíriai hadsereget a török külügyminiszter Amennyiben a kurdok segítségére sietnek az ostromlott Afrín térségében.
Szépen keresett a szexbotrányba keveredett segélyszervezet eddig A legvagyonosabb segélyszervezetek fölözik le az adományok felét.
Ön szokott csatlakozni nyilvános wifihez, vagy inkább a mobilnetet választja? Privát adatokat is megtekint ismeretlen hálózaton? Hogyan gondoskodik otthoni internet-hozzáférése biztonságáról? Többek között ezeket a témákat is vizsgálja az Invitel legújabb, Ott vagyok otthon, ahol van WiFi? című online kutatásában, amelynek célja, hogy még inkább megismerje a magyarok internethasználati szokásait, a vezeték nélküli internettel kapcsolatos preferenciáikat és támogassa a tudatos internetezés terjedését.
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Orbán megegyezett Brüsszellel: addig ömlik a pénz a magyar fociba, míg nem leszünk valakik Erről állapodott meg Brüsszel és a magyar kormány ez derül ki azokból a dokumentumokból, amiket Jávor Benedek EP-képviselő szerzett meg az Európai Bizottságtól. Az iratok a magyarországi tao-sporttámogatási rendszer jóváhagyásáról szólnak.
Százmilliárdos fizetnivaló vált esedékessé Orbánéknak Dollárkötvény jár le hétfőn, azt kell visszafizetnie a magyar államnak.