Hét csere Szélesi kezdőjében Costa Rica ellen

Kádár, Ugrai, Pátkai és Nikolics maradt csak a Luxemburg elleni kezdő tizenegyből.

2017. november 14. 19:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lemosni a gyalázatot Érdektelenségbe fulladhat a magyar válogatott idei utolsó mérkőzése. A szurkolók kemény magja már jelezte távolmaradását, a többi nézőt pedig a téliesre fordult idő és főképp a csapat luxemburgi játék...
Győzelemre készül ellenünk Costa Rica Nem velünk, inkább a saját csapatukkal vannak elfoglalva keddi ellenfeleink.
Sallai nem játszhat Costa Rica ellen
Nem lesz szurkolás a válogatott idei utolsó meccsén Az ultráknak elegük lett, nem mennek ki a Costa Rica elleni meccsre.
Varga Roland sérülés miatt kikerült a keretből Varga Roland sérülés miatt kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből, amely idei utolsó összecsapását kedden játssza Costa Rica ellen.
Szélesi: Megviseli az embert A megbízott kapitányt inkább megrendítette a futballválogatott újabb megalázó veresége. Nikolics gólt lőtt, de nem erre számított visszatérésén.

Nikolics gólokat szeretne rúgni a válogatottban Elutazott Luxemburgba a Szélesi Zoltán vezette nemzeti csapat.
Szélesi Zoltán újabb rutinos játékost kényetlen nélkülözni A kazah Kajrat Almati középpályása már is hagyta a válogatott edzőtáborát.
Szélesi készíti fel a csapatot, Leekens még csak megfigyel Georges Leekens jelenleg még megfigyelőként van ott a csapat mellett és tapasztalatot gyűjt, ismerkedik a játékosokkal Mon, 11/06/2017 - 22:08
Fiola és Guzmics sem játszik Luxemburg és Costa Rica ellen A válogatott hátvédjei most sérültek ehhez a két barátságos meccshez, amit Szalai és Kleinheisler is kihagy.
Legnagyobb sztárja nélkül érkezik a Costa Rica-i válogatott Sem a Realban, sem a nemzeti válogatottban nem tudja vállalni a játékot.
Ismét külföldi a kapitány A játékosként egyszeres BEK-döntős, kétszeres UEFA-kupa-döntős belga Georges Leekenst nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A 68 éves szakember megbízatása kettő plusz fél...