Egy héten keresztül kókuszolajjal fehérítette a fogát - Képeken az eredmény

Részletesen elmesélte, és meg is mutatta, mit tapasztalt.

2017. november 14. 19:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy héten keresztül kókuszolajjal fehérítette a fogát - Képeken az eredmény Részletesen elmesélte, és meg is mutatta, mit tapasztalt.
Chris­topher Plummernek nem gond helyettesítenie Kevin Spaceyt Derekasan helytáll a nehéz helyzetbe hozott Chris­topher Plummer. A 87 éves színészt az utolsó pillanatban kérték fel, hogy vegye át Kevin Spacey szerepét A világ összes pénze című, december 22-én debütáló filmben.  Hozzászoktam a nagy szerepekhez, a sok szöveghez nyugtatta meg a rajongókat Plummer a Us Magazine-nak adott interjújában.
Nem engedte fel a kisgyerekes anyát Hatalmas botrány tört ki az egyik ötös buszon Budapesten, kiabáltak a felháborodott utasok a sofőrrel, mert nem engedett felszállni egy kisgyerekes anyát, egyszerűen becsukta előtte az ajtót. Erről egy utas beszélt a Tényeknek. Azt mondta, a sofőr ezután azokat, akik az anyát védték, nem engedte leszállni, majd bosszúból hosszú percekig nem indult el az egyik megállóból.
Perli az államot a sorozatgyilkos Embertelenek a börtön körülményei - ezt állítja a sorozatgyilkosságért elítélt Magda Marinko, aki most beperelte a magyar államot. A férfi most 23 éve tartó rabsága miatt követel kártérítést, szerinte volt, hogy olyan borzasztó körülmények között kellett léteznie odabent, hogy magával is végezni akart.
Végignézte testvére halálát Ma is elütöttek egy kisgyereket Budapesten. Most egy 4 éves rollerező kisfiúnak tolatott neki egy autós. Hétfőn egy nyolcéves kisfiút gázolt halálra egy BKV busz. Sajtóinformációk szerint az idősebb testvérével együtt ment át az úton, aki viszont nem sérült meg. Egy pszichológus szerint neki lehet a legnehezebb feldolgozni a .
Várkonyi Andi átlátszó ruhába bújt - Ilyen szexinek még nem láttuk a tévében Nagyon dögösen szerepelt Várkonyi Andi az 50 milliós játszmában.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Ez a legszebb ékszer, amit Katalin hercegné valaha kapott a királynőtől Bármelyik nő szívesen viselné.
Tari Annamária nagyinterjú: Hogyan mondjunk nemet bűntudat nélkül? Hogyan váljunk le jól szüleinkről? Tudnál nemet mondani a szüleidnek? Törvényszerű, hogy amíg erre nem képes valaki, nem élheti saját, boldog, nyugodt és független életét.
Ropogós pizzás párna leveles tésztából - Gyors és fantasztikus péksüti Ha a pizza kicsit időigényesnek vagy macerásnak tűnik, ezeket a párnákat készítsd el helyette!
Nevelőanyja több millióért éheztette a 11 éves fiút Lyubov Korokova 11 éves nevelt fia csak csont és bőr volt, mert a nő sok pénzt szeretett volna kapni utána - írja a Mirror. A nő most azzal vádolják, hogy különös kegyetlenséggel, megalázással és kínzással érte el, hogy fiú lefogyjon és gyógyszerezte is, hogy az orvosokat félrevezesse. Az anya terve az volt, hogy egy ritka betegség tüneteit produkáltatja a gyerek, amiért rendszeres támogatást tud felvenni.
Horváth Tamás a Sztárban sztárról: Elhunyt édesanyám adott erőt a győzelemhez Mindig úgy kezdett az éneklésbe Tamás, hogy előtte tragikus sorsú édesanyjára gondolt. Tőle tanulta, hogy meg kell harcolni az álmaiért.