Legalább három ember meghalt egy kaliforniai lövöldözésben

Iskolás gyerekek is vannak a sérültek között. Még nem tudni, pontosan mi történt.

2017. november 14. 19:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Végre azt is megtudtuk, mi tetszik a legtöbb légi utasnak A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) legfrissebb felmérése szerint az utasok leginkább az online jegyvásárlással és utasfelvétellel, legkevésbé pedig a határellenőrzéssel és a fedélzeti szórakoztató rendszerekkel elégedettek.
A kerítés ellenére menekültek tízezrei juthattak át Nyugatra Menekültek tízezreit engedi át Magyarországon illegálisan a kormány, miközben idén alig ezer ember kapott itt hivatalos befogadást - olvasható a HVG hetilap cikkében.
Bonyolult hátterű, de többnyire békés a mai ünnepnap November negyedik csütörtökje van, ma ünneplik az Egyesült Államokban a Hálaadás Napját, az egyik legjelentősebb ünnepet.
Csótány volt a péksüteményben Visszavitték, erre a boltos megpróbálta lekaparni.
Segíteni kell a hazai kkv-kat a digitális átalakulásban A vállalkozásokat fel kell készíteni a digitális átalakulásra a versenyképesség érdekében mondta Lepsényi István államtitkár a Századvég Gazdaságkutató kkv-konferenciáján. Az adózással és finanszírozással kapcsolatos előadások mellett az eseményen jelen voltak sikeres magyar kkv-k is.
Babát vár Miley Cyrus? A botrányhősnő sokatmondó fotót posztolt a pocakjáról Legújabb fotóján igencsak gömbölyödik a pocakja.

Top hírek:
Félmilliárdot kértek kollégium építésére, varázsütésre szálloda lett belőle Eredetileg edzőtáborok, versenyek idején használhatták volna a gyerekek az épületet.
A nap legfontosabb hírei – 2017. november 22. Mladic életfogytot kapott, gazdát cserélt egy golfpálya, megjártuk az MTV EMA-t, na meg Soros. Ez volt a szerda.
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
PSG-Celtic 7-1, a Basel verte a Unitedet, Griezmann életben tartotta a BL-ben az Atletit - A 2017-18-as Bajnokok Ligája-csoportkör ötödik fordulója, szerda A PSG annyi gólt lőtt a csoportkörben, mint még senki, Ibrahimovic klubjaival döntött Bajnokok Ligája-rekordot.
Évekig vizsgálták több ezer férfi spermáját, riasztó az eredmény A hosszú távú kutatásba 6500 15-49 év közötti férfit vontak be.
Olaszország mégsem tűnt el a migránsok térképéről 1100 illegális bevándorlót mentettek meg gumicsónakokból a Földközi-tengeren szerdán.