A MagyarországCosta Rica barátságos meccs percről percre

2017. november 14. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Kaczynski szerint Közép-Európának erős politikai tényezővé kell válnia Közép-Európában egy gazdasági, infrastrukturális hálózatrendszer és egy erős politikai tényező kiépítésére van szükség, amely ellensúlyt jelent az európai viszonyrendszeren belül - mondta Jaroslaw Kaczynski.
Agyatlan vandálok jártak az esztergomi kegyhelyen, lefejezték a Mária-szobrot A rendőrség nyomoz az ügyben. Az esztergomi polgármester szerint súlyos pszichés gondjaik lehetnek a vandáloknak.
Minisztérium a társadalmilag kirekesztett közösségek számára? A legerősebb szlovák ellenzéki párt önálló minisztérium létrehozását javasolja a szociálisan kirekesztett közösségek számára, mely szavatolná a rájuk vonatkozó törvények betartását, egyúttal megszüntetné a romaügyi biztos hivatalát. A Szabadság és Szolidaritás (SaS) elképzelései között szerepel az érdem szerinti jutalmazás elve és az ilyen csoporthoz tartozóknak nyújtott lehetőségek bővítése.
Látványos leszámolások a szaúdi királyi családban A trónörökös lendületben van, minden akadályt eltüntet maga előtt, akár rokonait is.
Jövő karácsonyra már hidzsábos Barbie-t is vásárolhatunk
Vetett árnyék

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Újabb adócsökkentést szavazott meg az Országgyűlés Az Országgyűlés elfogadta az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény hatálybalépésével összefüggő törvények és egyes egyéb jogszabályok módosítását.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Így nem fog ön soha repülni, hacsak nem ügyes gázszerelő A dubaji légitársaság, az Emirates új szintre emelte az első osztály fogalmát: Boing 777-es gépeiken külön luxusfülkében pihenhetnek a gazdagok.