Putyin Amerikában így áll bosszút egy volt KGB-tiszt a Szovjetunió bukásáért

Egy dokumentumfilm szerint Vlagyimir Putyin bosszúhadjáratának az eddigi csúcspontja a 2016-os amerikai elnökválasztásba való beavatkozás volt, de nem valószínű, hogy itt meg fog állni.

2017. november 14. 20:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy tanév a szakmunkásképzőben Tegnap volt 75 éve, hogy 37 éves korában munkaszolgálatosként meghalt a Szovjetunió területén, a hivatalos irat szerint egy kis faluban, Jevdakovóban, röviddel a doni áttörést megelőzően. A dráma- és ...
Elkezdett látszani a putyini rendszer vége Először ítéltek el hivatalban lévő minisztert Oroszországban a Szovjetunió szétesése óta. A per több, mint aminek látszik, és nagyon sokat mond a putyini rendszer átalakulásáról.
Oroszország csúcson a szovjetnosztalgia Közel tízéves csúcsra ugrott a Szovjetunió szétesését sajnáló oroszok aránya, a Levada Központ nevű független közvélemény-kutató cég felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka mondta azt, veszte...
Putyin nagyon bízik az olasz barátságban A legfontosabb olasz politikai erők erősen Kreml-pártinak tűnnek, de ez valószínűleg nem jelenti az Oroszország ellen hozott európai szankciók megszüntetését, hiába bízik ebben Vlagyimir Putyin.
Navalnij: Putyin élete végéig "császár" akar maradni Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus szerint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek az a célja, hogy "élete végéig a császár maradjon".
Gázárcsökkentést ígér az LMP Szerintük Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin orosz elnök mesterségesen magasan tartják gázárakat.

Összegyűltek a Putyin jelöléséhez szükséges aláírások Összegyűlt a Vlagyimir Putyin elnökjelöltté minősítéséhez szükséges támogató aláírás - közölte pénteken az orosz államfő választási stábja.
Putyin elítélte az orosz bázisok elleni dróntámadást Provokációnak nevezte a szíriai orosz katonai bázisok ellen elkövetett dróntámadás-kísérletet Vlagyimir Putyin az orosz média vezetőivel csütörtök este tartott moszkvai találkozóján. Az orosz elnök ez...
Putyin begyújtotta a rakétákat Bemutatkozott Vlagyimir Putyin orosz elnök választási stábjának három társelnöke a testület szerda esti moszkvai alakuló tanácskozásán.
Három társelnöke van Putyin választási stábjának Bemutatkozott Vlagyimir Putyin orosz elnök választási stábjának három társelnöke a testület szerda esti moszkvai alakuló tanácskozásán.
Megkezdődött a Putyin jelöltségét támogató aláírások gyűjtése Az orosz Távol-Keleten megkezdődött pénteken a Vlagyimir Putyin államfő elnökjelöltségét támogató aláírások gyűjtése.
Putyin engedélyezte a Moszkva és Kairó közötti légi járatok felújítását Elnöki rendeletben engedélyezte csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök - több mint kétéves felfüggesztést követően - a Moszkva és Kairó közötti rendszeres légi járatok felújítását.