Kaczynski szerint Közép-Európának erős politikai tényezővé kell válnia

Közép-Európában egy gazdasági, infrastrukturális hálózatrendszer és egy erős politikai tényező kiépítésére van szükség, amely ellensúlyt jelent az európai viszonyrendszeren belül - mondta Jaroslaw Kaczynski.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szépen viszik a Skodákat Októberben világszerte 107 400 darab személygépkocsit adott el a Skoda Auto, 9,7 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a legnagyobb cseh autógyár kedden. Nyugat-Európában összesen...
Budapestre hozza okosváros-központját a Deutsche Telekom A Deutsche Telekom Budapesten hozta létre European Smart Solutions Center (ESC) központját, amelynek célja az okos városok fejlesztésének felgyorsítása Európában.
Egy kávé a Liljakatúnban Jönnek-mennek az emberek Európában. Hazánk is célország. Van, akit a nyugodt környezet, a lenyűgöző természet hoz ide, mások hatalmas bizniszt látnak Magyarországban. Eltérő háttér, eltérő jövőkép.
Betontömbökkel is védik a budapesti karácsonyi vásárt Fokozott rendőri készültség várható az ünnepi időszakban szerte Európában. Itthon a rendőri jelenlét mellett betontömbökkel is védik a most megnyílt karácsonyi vásárt Budapesten.
Egyre silányabb a magyarok angoltudása Négy helyett zuhantunk a ranglistán, pedig 2012-ben még a top 10-be is befértünk. Világviszonylatban még így is jól állunk, Európában kevésbé.
Mérgező, sejtkárosító a parlagfű Újabb illegális parlagfű-készítményt talált a NÉBIH! Európában ezeket nem lehet forgalmazni, mert mérgezőek. Ennek ellenére most három ilyen terméket is be kellett vonni. A természetgyógyászok azt mo...

Újabb magyar kamionost támadtak meg migránsok Újabb magyar kamionost támadtak meg a bevándorlók Nyugat-Európában - erről ír egy férfi az interneten, és képeket is csatolt egy szétvágott teherautó-ponyváról.
Látványos előzetest kapott a Xenoblade Chronicles 2 (Switch) A Nintendo Switch-re érkező játék alig néhány hét múlva már elérhető lesz Európában is.
Százmilliós kezelés: saját immunrendszerünk lehet a megoldás rák ellen Először engedélyeztek génterápiát Amerikában, Európában jövőre születhet erről döntés. A kezelés még rendkívül drága és kockázatos.
Egekbe szökik a tojás ára Akár 60 forint is lehet év végére a tojás darabja, már most is 40 forintos árak vannak a piacokon, persze a jó minőségű, magyar tojás a legdrágább. Az áremelkedés oka az év eleji madárinfluenza-járván...
Kiosztotta Európát a cseh elnök Milos Zeman egy cseh televíziónak a minap nyilatkozván arról beszélt, hogy határozottan ellenzi Katalónia függetlenségét, mert szerinte a hasonló törekvések csak Pandóra szelencéjét nyitnák ki, és do...
Meghalt Hubert, az aggastyán hiúz A Budakeszi Vadasparkban a széltől is óvták, távozása mindenkit megrendített. 23 éves volt, a legöregebb hiúz Európában.