Pallavicini Zita megtalálta a közös nyelvet a vietnami asszonnyal

Az autóban ülve a vietnami asszony elárulta Katinkáéknak, hogy korábban élt Ukrajnában és beszél oroszul, így hamar megtalálták a közös nyelvet az 5 nyelven beszélő Zitával.

2017. november 14. 20:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ilyet még sohasem tett Pallavicini Zita Vendégségben ilyet még életében nem tett - vallotta be Pallavicini Zita, aki szerint szégyenletes amit csinált...
Németh Lajos bepörgött, Cseke Katinka kifeküdt a célba érés után Őrületes versenyt futottak az idővel Németh Lajosék és Cseke Katinkáék. Miután célba értek, Lajos még a sapkáját is a földhöz vágta, Cseke Katinka és Pallavicini Zita pedig kifeküdtek örömükben.
Így örült Cseke Katinka és Pallavicini Zita, hogy elsők lettek Katinka nem nagyon akarta elhinni, hogy sikerült elsőként a zenésszel célbaérni. Nézd meg, hogy örültek a győzelmüknek. 
Ázsia Expressz: Pallavicini Zita szerint sokban hasonlítanak Cseke Katinkával November 7-én láthatják a nézők az Ázsia Expressz első adását a TV2-n, amellyel kapcsolatban Pallavicini Zita és Cseke Katinka mesélt a FEM3 Caféban. Zita elárulta, amikor először találkoztak Katinkáv...
Pallavicini Zita családja így reagált arra, hogy Ambrus Attilával forgatott Zita pont arról álmodozott, hogy egy mangófa alatt meditál, amikor felhívták telefonon, hogy szerepelne-e az Ázsia Expresszben. Családja úgy tudta, hogy dokumentumfilmet forgat Ázsiában, hazaérkezése ...
Pallavicini Zita és Lavínia Most közelebbről is megismerheted a grófnő tündéri kislányát!

Romániából 15 évre kitiltottak egy oroszbarát szerb kémet Bratislav Zivkovic az oroszok oldalán harcolt Kelet-Ukrajnában, idén pedig többször járt Romániában, ahol titkos dokumentumok és katonai objektumok iránt érdeklődött.
A budapesti kórházakban nincs elég sugárterápiás gép 6-8 hetet kell várni a kezelésre, pont mint Ukrajnában.
Utasokkal tolatták be a lerobbant vonatot Ukrajnában Sajnos nem sikerült megmozdítaniuk a vonatot, ezért mozdonyt hívtak.
Ázsia Expressz - 3. adás 2. rész Molnár Zsolt hősiesen megette a kosárka tartalmát, míg Berki Krisztián hiába küzdött a tojásban lévő embrióval, végül kiköpte azt. Azok a párok, akik célba értek, szállást kerestek maguknak, Megyeri C...
Talpra magyar Kraszkó Zitával! A héten Harsányi Levente mellett Kraszkó Zita ébreszti a Petőfi Rádió hallgatóit.
Tömegesen fertőződtek meg Hepatitis A vírussal Nyugat-Ukrajnában Eddig 18-an, köztük négy gyermek került kórházba májgyulladást okozó Hepatitis A vírusfertőzéssel a nyugat-ukrajnai Rivne megyeszékhelyű városban - adta hírül csütörtökön a TSZN ukrán hírtelevízió.