Barcelona: eldőlt, Messi megy vagy marad

Régóta megy a huzavona az argentin klasszis új szerződésével kapcsolatban.

2017. november 14. 20:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezúttal nem Messi vagy Suárez volt a Barcelona nyerőembere Rangadót nyert az FC Barcelona a La Liga 11. fordulójában a Sevilla ellen.
Messi és Neymar az Iszlám Állam célkeresztjében Az Iszlám Állam kivégzéssel fenyegeti az argentin Messit és a brazil Neymart, méghozzá a jövő nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokság ideje alatt – számolt be róla a portugál O Jogo inte...
Messi és Neymar kivégzésével fenyeget az Iszlám Állam A nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságra időzítik a merényleteket.
Lionel Messi és Neymar kivégzéséről posztolt az ISIS – 18+ A foci-vb-ig számolnunk kell még ilyen képekre.
Athletic Bilbao - Barcelona 0-2 Videó Messi és Paulinho gólokkal nyert a Barcelona a rangadón Sat, 10/28/2017 - 23:02
Döbbenet: Messi fotójával üzentek a terroristák - kép Sokan attól tartanak, hogy a jövő évi foci vb-n terrortámadások történhetnek. A gyanút erősítheti, hogy az Iszlám Állam már nem először küld üzenetet, ezúttal Messi képét használták fel...

Vért könnyező Lionel Messi képével üzent az Iszlám Állam Az Iszlám Állam elkezdte a félelemkeltő kampányát, amivel az oroszországi labdarúgó-világbajnokságot akarja futball helyett a terrorizmus ünnepévé változtatni.
Messi és Ronaldo együttes erővel se tudna ilyen kegyetlen 11-est rúgni Persze, a thai kapusnak is csak véletlenül sikerült.
Megvan az idei nyertes, francia futballista a legjobb 21 éven aluli játékos Európában Olaszország A tinédzser például Agüero, Messi és Balotelli után kapta meg az elismerést.
Messi a lelátóról nézte, ahogy Messivel nyer a Barcelona
Ilyen klónozást nem látott a világ: tíz Messi a pályán! Az argentin Sacachispas csapatának játékosai Lionel Messi felé tettek remek gesztust. "Az egyetlen hősünk Lío!" - írták a vicces képhez.
Szimpátiaszavazássá silányult az Aranylabda odaítélése Egyre többen várják, hogy valaki megtörje Messi és Ronaldo dominanciáját.