Barcelona: eldőlt, Messi megy vagy marad

Régóta megy a huzavona az argentin klasszis új szerződésével kapcsolatban.

2017. november 14. 20:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Messi és a kisfia közös fotón a hihetetlen Hulkkal Továbbra sem lehet betelni az ötszörös aranylabdás bordeaux-i dogjával.
Javított világranglista-helyezésén a fociválogatott Ronaldo és Messi a dobogóért harcol egymás ellen.
Hoppá, Istenes Bence kezet rázhatott Messivel - fotó, videó Istenes Bence eldöntötte a Messi-Ronaldo vitát, a műsorvezetőnek lehetősége nyílt találkozni a Barcelona argentin klasszisával, az életre szóló élményt pedig vlogjában is megörökítette. És persze azt ...
Iszonyatos erővel rúg a legkisebb Messi - videó Lionel Messi és felesége, Antonella Roccuzzo harmadik gyermeke heteken belül megszületik. A neve Ciro lesz, és a Barcelona futballistájának most posztolt videója szerint bizonyosan labdarúgó.
Neymar bruttó 1 milliárd forintos keresete piskóta Messi és Ronaldo mellett Soknak sok, de a világ két legjobbjától elmarad a brazil fizetése.
A gól, amiben benne van Messi, Maradona és a brazil Ronaldo Meg mindenki együtt, ahogy a kommentátor leírta a River Plate-futballista álomszólóját.

Messi a padon kezdett, a Barcelona szenvedett - videó Majdnem sikerült elszenvedni az első vereséget.
Messi zsenije kellett, hogy ne aludjunk el a Barca-Valencián A valenciaiak nem akartak focizni. Suárez gólja döntött.
Messi és Ronaldo egy csapatban játszhat két éven belül Nagy nevekkel dobálózik az amerikai sajtó Beckham 2020-ban startoló miami klubjával kapcsolatban.
Messi Beckhamnél játszana? Az Egyesült Államok profi futballbajnokságában szerepel 2020-tól a Miami együttese, amelyet egy, David Beckham neve fémjelezte vállalkozói csoport pénzel.
Tévez szerint ez a különbség Messi és Ronaldo között Carlos Tévez azon kevesek közé tartozik, aki játszott egy csapatban Cristiano Ronadlóval és Lionel Messivel is.
Messi volt a Barcelona megmentője Sokáig vezetett az Alavés a Nou Campban, mégis pont nélkül maradt.