Agüero gólt lőtt, majd a szünetben elájult

Oroszországban játszott Argentína Nigériával.

2017. november 14. 20:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Fájront
Szigorúbb fogyasztóvédelmi szabályokat fogadott el az Európai Parlament Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén szigorúbb fogyasztóvédelemi szabályokat fogadott el az online vásárlások esetében, ugyanis felmérések szerint az utazással, szórakozással, ruházattal, elektronikai termékekkel és hitelezéssel foglalkozó elektronikus kereskedelmi oldalak több mint egyharmada megsérti az uniós fogyasztóvédelmi jogot.
Kapaszkodjon meg, ezért fizettek 1 milliárd dollárt: egy program, amellyel tinédzserek tátognak slágerekre Lehet, hogy még sosem hallott erről az alkalmazásról, de a tinik imádják, a kínaiak pedig nem mindennapi összeget fizettek érte.
Erősödött estére a forint Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedden kora estére a reggeli szintekhez képest.
Rá sem ismersz, annyira lefogyott Mariah Carey
Óriási pofont kapott az argentin válogatott - videó Ilyen kellemetlenséget nem gyakran kell átélniük a dél-amerikai csapat tagjainak.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Újabb adócsökkentést szavazott meg az Országgyűlés Az Országgyűlés elfogadta az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény hatálybalépésével összefüggő törvények és egyes egyéb jogszabályok módosítását.
Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.
Beszippanthatja a politika Sandra Bullockot Szívesen játszana a Let Her Speak című filmben, ha jó rendezőt találnak hozzá.