Folyamatos a migránsok nyomása, az unió nem szolidáris

Új kerítés csak akkor lesz, ha a migránsok más útvonalat keresnek - mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

2017. november 23. 10:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Asselborn nem gyűlöli Magyarországot Asselborn: Orbán Viktor kormánya az uniós tagsággal játszik Jean Asselborn válaszolt Szijjártó Péter vádjaira, mely szerint azért bírálja a magyar kormányt, mert gyűlöli Magyarországot
Bokros Lajos ráindul a győztes Oláh Lajosra A Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom 32 körzetben indít jelöltet, ott is, ahol a majdnem szövetséges DK-nak nagyon fájhat.
Ma kezdődik a parlamenti vita a Stop Sorosról Most kiderül: ki képviseli Soros György, és ki a magyar emberek érdekeit.
Ütötte és meglopta anyját Azt sem hagyta, hogy segítséget hívjon.
Akinek a legnagyobb kudarca, hogy Gyurcsány még szabadlábon van
Komoly kockázatot jelentene, ha az ellenzék esélyt kapna Puskás Imre, a Fidesz szóvivője az Origo kérdéseire is válaszolt.

Top hírek:
A Semmelweis-emlékév miatt jut pénz a fák kivágására a Semmelweis utcában Veszélyesen bedőltek a beteg, elöregedett fák a belvárosi Semmelweis utcában, ezért kivágják, és korai juharral pótolják őket. A Főkert is megszólalt a fakivágási ügyben.
Szamurájkardos balhé egy benzinkúton: hat ember ellen emeltek vádat Több lövés is eldördült, de nem sérült meg senki. Egyik társaság tagjait sem kellett félteni egyébként, állítólag féltékenység állt a vita hátterében.
Diákjait molesztálta egy pesti tanár Volt, akit a közösségi oldalon is zaklatott.
26 méter magas, 14 500 négyzetméteres teniszstadion épülhet a Margitszigeten Rohamtempóban akarja a Fidesz áterőltetni a Parlamenten azt a törvényjavaslatot, amely segítene az államnak egy hatalmas teniszstadiont építeni a Margitszigetre.
Pontszerző helyért versenyez a női váltó Rövidpályás gyorskorcsolyában a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes női váltó a pontszerzés reményében lép jégre a kisdöntőben a phjongcshangi téli olimpia keddi napján
Gázfegyver, díszbárd, szamurájkard így indultak rendezni egy személyes vitát Újpesten Két társaság között egy személyes konfliktus vezetett a tettlegességig. Az ügyészség összesen hat férfival szemben emelt vádat.