Bényi Ildikó 19 éves lánya ilyen szép - Képeken kedvenc bemondónőink és gyermekeik

Nézd meg hazánk népszerű bemondóinak gyerekeit.

2017. december 1. 7:45

A cikk folytatása...Friss hírek
19 éves lett Galambos Bogi - Vérbeli bombázó Lajcsi lánya Galambos Lajos lánya gyönyörű nővé érett.
A Börzsöny 10 legszebb kincse, ami télen is gyönyörű: megér egy nagy túrát Természeti és kulturális látnivalókban is bővelkedik a börzsönyi táj.
Horror szelfivel riogat Madonna mi történt vele? - fotók
J.K Rowling elárulta, mit gondol Johnny Deppről Te is várod már a Legendás lények folytatását? Az összes varázsvilág-rajongó is így volt ezzel, azonban az írónő alaposan kiakasztotta a fanokat...
Durva videón, ahogy egy karácsonyfa pillanatok alatt elég, így került el Az ilyen balesetek elkerülhetőek! Mutatjuk, mit csinálj, hogy ez veled ne forduljon elő.
Tizenéves diákjával szexelt a somogyi tanárnő, egy másik diák közben filmezte őket A sonline.hu cikke szerint egy 30 év feletti kadaarkúti tanárnő szexuális viszonyt folytatott egyik 15 éves diákjával, az ügyben már nyomoz a rendőrség. A beszámoló szerint a helyiek között már simert volt a történet. Rengeteget hallottam róla, mindenki erről beszél mondta Andrea, egy helyi fiatalasszony.

Top hírek:
A sors útjai - 114. rész Fernandanak sokat kell gyakorolnia, hogy az egyik legjobb hegedű művész lehessen és az egyik oktatója is közölte vele, hogy csak úgy lehet sikeres, ha a zenében és a magánéletben is száz százalékot nyújt. Pedro és Amelia a mézesheteiket töltik, önfeledt boldogságban. Iganacio és Marissa szerelme kibontakozóban van.
Irtó cuki zsiráfbébi született Debrecenben: itt vannak róla az első képek A kommentelők azonnal elolvadtak a fotók láttán.
6 varázslatos karácsonyi vers gyerekeknek: az ovisok imádják elszavalni Szívesen mond verset a gyermeked? Ezeket tanítsd meg a kicsinek még az ünnep előtt!
Gryllus Dorkával telefonon szakított párja - Ezzel a szöveggel vetett véget kapcsolatuknak Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolatuk nehéz pillanatairól is meséltek.
Megkérte a nőket a fotós, hogy írjanak a falra: felkavaró történetekre derült fény Az ausztrál művész kezdeményezése már az interneten is terjed.
Tanyasi lányból lett világhírű operaénekes Tokody Ilona Tokody Ilona hosszú utat tett meg, amíg világsztár lett belőle.