A Radiohead nem kér a "nagyon amerikai" ünneplésből

A zenekar nem lesz ott a Rock and Roll Hall Of Fame beiktatásán már ha beiktatják őket.

2017. december 1. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Brutális licitálás folyt The Rock új akciófilmjéért A Red Notice lesz Dwayne Johnson következő filmje.
Lenyűgöző, amit látunk és hallunk a Led Zeppelin-énekes új klipjén (videó) A rock and roll Arthur királya örökifjú - mondanánk, ha ez nem volna egy méretes közhely. Maradjunk annyiban: Robert Plant csodálatos.
Negyvennégy éve állnak a rock szolgálatában
Felhőkarcoló - megérkezett The Rock akciófilmjének szinkronizált előzetese A Skyscraper első előzetese rögtön magyar változatot is kapott.
Iskolaköpenyes lányok a szakadék szélén Colamámor, hosszú haj, gyilkos hasis a halódó nyugaton, teenager huligánok a szocializmusban. Sex & Drugs & Rock'n'Roll KISZ módra, az Ifjúsági Magazinból.
Dragon Ball FighterZ - egy játékos Rock Band-szintetizátorral jutott a legjobb 8 közé Egy verekedős játék esetében több általánosan elfogadott megoldás is van az irányításra, de Gregory Chow úgy döntött, ő megoldja másképp.

Ismét közös filmben Adam Sandler és Chris Rock - itt a The Week Of első előzetese Előzetest kapott az új Sandler/Rock-film.
Kisvárosi rémtörténetekkel jön az új Stephen King-sorozat Új előzetest kapott az író művein alapuló Castle Rock, amely különböző bizarr sztorikat fog elmesélni.
Priscilla Presley támogatja a budapesti Elvis szobrot A rock and roll legenda volt felesége június 6-án látogat Magyarországra.
Arctic Monkeys Budapesten Az indie rock egyik zászlóshajója is fellép az idei Sziget fesztiválon.
A szex és a rock & roll maradhat - a drogot lekapcsolták 1,5 milliárd forint az utcai értéke annak a drognak, amit a spanyol rendőrök egy turnézó együttesek szállítására használt angol luxusbuszban találtak Valencia mellett. A lefoglalt 17 kilogramm kokain ...
Dwayne The Rock Johnsont nördségben sem lehet lenyomni