Budapest bekerült a legjobb téli úti célok közé toplista

Ezt nem lehet megunni: Budapest újra felkerült egy turisztikai toplistára, amelyben most a 6 legvonzóbb téli úti célt mutatták be a világon.

2017. december 4. 19:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Megdőlt a fővárosi hidegrekord A csillagászati tavasz kezdetén Budapesten megdőlt a legalacsonyabb maximumhőmérséklet rekordja - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a honlapján.
A digitális nagyvállalatok megadóztatása is téma lesz az EU-csúcson Elsősorban a gazdaság- és a kereskedelempolitika kérdéseit, az Egyesült Királyság uniós kilépéséről szóló tárgyalások állását, valamint Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök angliai...
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 21-én megtartott 12. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
Enyhe gyengüléssel zártak az amerikai tőzsdék A tengerentúli részvénypiacok kismértékű gyengüléssel zártak szerdán. Meglehetősen turbulens kereskedési napon vannak túl a meghatározó egyesült államokbeli tőzsdeindexek a Federal Reserve...
Szemerey Lóránd új utakon Szemerey Lóránd értékesítette a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.-ben lévő üzletrészét. A Waberer's International Nyrt. ajánlatát elfogadva Szemerey Lóránd, és a vevő képviseletében Lajkó Ferenc vezérigazgató a mai napon az üzletrész-adásvételi szerződést aláírta.
Kiberbiztonság, digitális szabadság és blockchain A blockchain az nemcsak Bitcoin, igaz? Valójában van egy óriási ökoszisztéma, az online szavazástól a kereskedelemig ahol a blockchain technológia használható. A blockchain technológia egy algoritmus és a hozzá tartozó elosztott adatbázis, amely egy folyamatosan növekvő, adatblokkokból álló listát tart nyilván, a hamisítást és módosítást kizáró módon.

Top hírek:
Túlzsúfoltak a börtönök Európában Valamelyest nőtt a bebörtönzöttek száma 2016-ban Európában, a büntetés-végrehajtási intézetek túlzsúfoltsága pedig továbbra is komoly problémát jelent a kontinens számos országában, köztük Magyarországon is - derül ki az Európa Tanács (ET) kedden közzétett friss jelentéséből.
Újabb hosszútávú fejlesztésbe kezd a Magyar Suzuki Nemsokára okosgyárrá válhat a cég esztergomi üzeme.
Ennyivel egészítették ki a tüzelőanyag-támogatást A kormány több mint egymilliárd forinttal kiegészítette a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó támogatást - közölte a Belügyminisztérium (BM) kedden az MTI-vel.
Öt éve folyamatosan nőnek a bérek Több mint 5 éve, 61 hónapja folyamatosan nőnek a bérek Magyarországon, a tendencia vélhetően a követező hónapokban is folytatódik - mondta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter kedden az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva.
Rákaptak a külföldiek a magyar szállodákra A biztonság nagyon erős vonzerő a szállodaszövetség elnöke szerint.
Budán tervezhet új bulinegyedet Tiborcz István egykori üzlettársa Két nappal az előtt alapított céget Tiborcz István egykori eliosos üzlettársa, hogy az óbudai önkormányzat úgy döntött, elhalasztja a Kolosy téri piac hasznosítására kiírt pályázatot.