Budapest bekerült a legjobb téli úti célok közé toplista

Ezt nem lehet megunni: Budapest újra felkerült egy turisztikai toplistára, amelyben most a 6 legvonzóbb téli úti célt mutatták be a világon.

2017. december 4. 19:15

A cikk folytatása...



Friss hírek
Új hitelprogramot indít az MFB a magyar KKV-k számára A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) mikro-, kis és középvállalkozásoknak szóló új hiteltermék elindítását jelentette be, összesen 20 milliárd forintos keretösszeggel. A Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció elsősorban olyan vállalkozások számára kínál beruházási célú finanszírozást, melyek méretükből, vagy életkorukból eredően a kereskedelmi banki piacról nem juthatnak hitelhez.
Még több részvényt vett az Altera nagytulajdonosa 37 159 darab Altera-részvényt vásárolt a Lehn Consulting ma a tőzsdén kívül, ezzel tulajdona átlépte a 20 százalékos küszöbértéket. A nagytulajdonos részesedése ezzel 75 337 darab törzsrészvény, ami...
Utoljára az internetlufi csúcsán volt ennyi részvény a háztartásoknál Szárnyaltak a tőzsdék idén és már szinten tényleg a háziasszonyok is részvényeket vettek. Csak egyszer fordult elő, hogy az amerikai háztartások a mostaninál nagyobb arányban tartották pénzüket...
Ezt nehogy feladd a poggyászban! Nagy baj lehet belőle Inkább ne is próbálkozz....
Elkezdtek lakásokat venni a magyarok, hiába a félelmetes árak Nagyon megindult az ingatlanpiac a Duna House számai szerint, a tavalyi évhez képest erősebb IV. negyedév várható 2017-ben. Ugyan a szezonalitásnak megfelelően fokozatosan csökken év végére a tranzakciószám, 2016. novemberhez képest így is 10,5 százalékos növekedés történt. Dinamikáját tekintve az idei értékek nem a tavalyi, hanem sokkal inkább a 2015-ös trendeket követik egy magasabb szinten.
Egy szlovén franchise rárepül a magyar informatikusképzésre A 2010-es évek második felére igazi buzzword lett idehaza az informatika, az informatikushiány, így nem csoda, hogy egyre több cég lát fantáziát a szakemberek gyors képzésében.

Top hírek:
A METRO bejelentette a 2018-as áruházi bérrendezést A METRO Kereskedelmi Kft. a 2018-as bérrendezés tartalmáról több körben egyeztetett a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével (KASZ). Az alapelvekben és irányokban egyetértésre jutottak a tárgyaló felek, a METRO a KASZ visszajelzései alapján további elemekkel egészítette ki és értékében megemelte ajánlatát, végső megegyezésre még nem került sor.
Óriási halálspirálba kerülhetnek a széntüzelésű erőművek A klímacélok és a takarékosság miatt is gyorsan be kellene zárni mindet.
Kamarai különdíjak egyetemi hallgatóknak Tudományos diákköri konferenciát rendezett közösösen a Szent István Egyetem és a NAK.
A magyar postás már egyszer sem csönget? Ünnepi hajsza és pótfeladatok a kézbesítőknél Lehetetlen tartani a munkatempót, amit elvárnak állítják a karácsonyi rohamban is dolgozó postások. Többen arra panaszkodnak: raportra hívják őket, ha az ügyfeleiket nem beszélik rá elég életbiztosításra.
Ukrajnából és Szerbiából jön a legtöbb külföldi munkavállaló A hiányszakmákban növekszik az arányuk.
Londonba repülne? Lehet, el sem tud majd indulni Budapestről Jelentős fennakadásokat okozott vasárnap az idei tél első komolyabb havazása Nagy-Britanniában. Vasárnap este és hétfő reggel is töröltek budapesti járatokat is.