Mennyivel megy a Mikulás szánja? - Kapaszkodj meg, kiszámolták!

A numerikus analízis egyik szaktekintélye kiszámolta, mekkora sebességgel vontatják Rudolfék a Mikulás szánját.

2017. december 5. 12:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Balogh Jani R5-tel és új navigátorral folytatja Egy rendkívül változatos és viszontagságos szezon van Balogh Jani mögött, hiszen több műszaki gond és néhány hiba is hátráltatta a tavalyi bajnoki futamokon. Év végére kisimultak a dolgok és a Mikulás...

Friss hírek
Horoszkóp: Március 22., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!
Drágám, add az életed! - I. évad 22. adás 1. rész A zászlólengetés kiválóan ment Angélának, Puskás Peti így ismét teljesített egy lehetetlennek tűnő vállalást, de hogy a kapszulából kiszabaduló Bárdosi, hogy tud parkolni, persze nem csak úgy egyszerűen, az a folytatásból derül ki.
Bárdosi Sanyi mintha az életéért küzdött volna... Nem látott, alig kapott levegőt az arcába toluló liszttől, mégis csak ment előre és fújta a pingpong labdákat...
Puskás Peti úgy ugrált, ahogy párja lengetett Puskás Petire egy olyan feladat várt, amiről még párja is úgy gondolta: túllicitálta, Peti azonban küzdött...
Majka szóvá tette Bárdosi Ildi extra rövid sortját Szexi, rövid sortban érkezett a legek hetének harmadik napjára Bárdosi Sanyi felesége, az extra rövid nadrágot nem hagyta szó nélkül sem Majka, sem Ábel Anita...
A ˝bugyiszaggató˝ szemek is megteltek könnyel: ajándék volt az Áll az alku Martin sorsot húzott a táskák között, hiszen végig a sorsra, vagy a szerencsére bízta a nyitásokat. Ám elérkezett az az ajánlat, ami már az ő szemébe is könnyeket csalt.

Újbudán az óvodások csak akkor mehettek volna el az ünnepségekre, farsangra, ballagásra, ha a szüleik aláírják, hogy a fotójuk felhasználható a Fidesz kampányában Nincs Mikulás, Nyúl és farsang, fiam, ha nem pózolsz a Simicskó bácsinak! Péntek délután megijedtek, és visszavonták a döbbenetes rendelkezést.

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Zsibbadó kéz és fáradtság is jelezhet vitaminhiányt: 5 üzenet a szervezettől A B12-vitamin hiányáról ijesztő tünetek is árulkodhatnak.
Csak a győzelemre éhes a válogatott Leekens is elvitte a csapatot a törzshelyére.
Pofonegyszerű sajtos-spenótos tészta: gyors, krémes és laktató Az ízletes spenótos tészta mindig jól jön, ha kevés időd van főzésre.
Hadházynak miből telik luxusra? A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommuniká­ciós igazgatója. A kormánypárti politikus az eljárás kezdeményezését azzal indokolta: az LMP társelnöke az elmúlt napokban beismerte, hogy húszmillió forintos nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre, azonban az interneten elérhető vagyonnyilatkozata alapján nem látni ennek a forrását.
Medvehagymát gyűjtő asszonyokat nyelt el a megáradt patak Két nőnek veszett nyoma a baranyai Somogyhatvan közelében, miután medvehagymát indultak gyűjteni a falu közelében vasárnap este. Egyikük holttestét már megtalálták a falu megáradt patakjában. Vasárnap este óta több mint ötvenen keresték az eltűnt asszonyokat Somogyhatvan MerenyeTótszentgyörgy határában.