Lúgos támadás: összezavarodtak a vádlott tanúi

Folytatódott az ügy megismételt pere. Az egykori kórházigazgató vádlott egyszer sem érdeklődött a nő hogyléte felől a támadás után, az áldozat életminősége nem teljes, a vádlott tagad.

2017. december 5. 15:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Macron: vesztésre áll a világ Emmanuel Macron francia államfő szerint a világ vesztésre áll a klímaváltozás és a globális felmelegedés elleni harcban.
Megdőlt ma a melegrekord Az 1994-ben mért csúcsot tette zárójelbe.
Pótlóbuszok járnak a fonódó villamosok helyett Kilencven tonnás daru borult a Vidra utcai megállóra.
Hír: Szanyi Tibor: kutatásfejlesztéssel valósítható meg a károsanyag kibocsátás-csökkentés a légi közlekedésben Egy jól működő, megreformált uniós kibocsátás-kereskedelmi rendszer és a piac stabilizálására alkalmasabb eszköztár lesznek a 2030-ig szóló 40%-os kibocsátás-csökkentési cél elérését szolgáló fő uniós eszközök, amelyeket 2020-tól kezdődően egy lineáris tényező és térítésmentes kiosztás egészít majd ki - kezdődik az Európai Parlament légi közlekedés káros anyag kibocsátásával kapcsolatos jelentése.
Videó: Valahol Európában!? Bangóné Borbély Ildikó a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) egyik új kiadványára hívta fel a figyelmet, amelyből kiderül: nem szűnt meg a szegénység Magyarországon.
I. Harsogtak mellette és ellene..! Az év utolsó ülésnapján sok száz oldalnyi javaslatot lapozgatva tengernyi pénz sorsáról is döntöttek a képviselők.

Top hírek:
Kari aji Mészárosnak: teljes oldalon hirdeti az MVM a paksi Atomenergetikai Múzeumot a Világgazdaságban
Ávósodik az LMP
Akár 18 fok is lehet ma De délutántól nyugaton egyre több helyen esni fog.
"Pszichoterror van az iskolában" - megszólalt a hetesi tanárnő Nem a gyerekeket verő tanár, hanem a bántalmazás miatt szót emelő kollégája lett számkivetett Hetesen. A tanárnő az RTL Klubnak nyilatkozott.
Botka ma már hallgat a fideszes téglákról Nem árulta el az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltje, hogy vannak-e még fideszes ügynökök a szocialistáknál
Nem tudni, honnan volt Rétvári ingyenkrumplija Az államtitkár nem mondja meg.