Lúgos támadás: összezavarodtak a vádlott tanúi

Folytatódott az ügy megismételt pere. Az egykori kórházigazgató vádlott egyszer sem érdeklődött a nő hogyléte felől a támadás után, az áldozat életminősége nem teljes, a vádlott tagad.

2017. december 5. 15:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Szelényi Zsuzsa: Rendszerváltók, viszontlátásra! A magyar politikai elit a 2000-es évektől kezdve fokozatosan belecsúszott a túlélés politikai logikájába, és ezzel feladta a nyugati világhoz való csatlakozás esélyét. Vélemény.
Halálos baleset történt a 3-as főúton Halmajnál Ketten haltak meg az ütközésben.
Volt titkosügynök is bejelentkezett: 94 körzetben indulnának az ellenzék ellen Négy napos munkahéttel és kötelező katonai kiképzéssel kampányol többek között a hivatásos katonaként, később belügyesként, majd a Nemzetbiztonsági Hivatalnál is szolgált Schiller László legújabb szociáldemokrata pártja.
Orbán Viktort felfalta a gyűlölet és a félelem Az Amnesty International éves emberi jogi jelentése szerint a különféle kormányok és politikusok gyűlöletre és félelemre építő retorikája a világ minden táján érezteti hatását, és komoly fenyegetést jelent mindannyiunkra nézve. És ebbe a nemzetközi trendbe Magyarország is betagozódott.
Árokba hajtott egy autó Boldván A Széchenyi István út és a Kővágó út kereszteződésénél forgalomkorlátozásra kell számítani.
A nyílt utcán késeltek meg egy férfit Budapesten nyolc évet is kaphat az elkövető A megszúrt férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Top hírek:
Egy településen továbbra sincs áram a hó miatt Negyven család maradt áram nélkül.
Tűz volt egy békési étterem konyháján Az olaj kapott lángra.
Kurzust tarthatna Rétvári abból, hogyan ne válaszoljunk a feltett kérdésre A jobbikos Rig Lajos azt szerette volna megtudni, mikor lesz ingyenes a bárányhimlő elleni védőoltás.
Hét évre ítélték a törökszentmiklósi apagyilkost Azt akarta, hogy fia ne igyon, ezért kellett meghalnia.
Videón a Bocskai úti ékszerüzlet kirablása: az elkövető egyszerűen elsétált Sapkában, táskával a vállán érkezett a boltba, és úgy tett, mintha egy vásárló lenne. A kasszából csupán néhány tízezer forintot zsákmányolt, de az elvitt ékszerek értéke több százezer forint.
Hárman élesztették újra a kerékpárost A férfi az utcán rosszul lett, leesett a biciklijéről, három járókelő mentette meg az életét.