Bemutatták Kisláb csontvázát

Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.

2017. december 6. 20:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy maja szentélyt is rejt a világ legmélyebb vízalatti barlangrendszere A 347 méter hosszú vízalatti rendszerben ősmaradványokat is találtak.
Majmok kínzása miatt ítéltek el agykutatókat Rejtettkamerás felvételekkel buktatták le állatvédők a német tudósokat.
Beszélni kezdenek az évezredes bronzkori csontvázak Újabbi látványos ismeretterjesztő film a magyar őskori régészetről.
Kiszivárgott: az eddigi legütősebb tabletet mutathatja be az MWC-n a Samsung Bár az idei MWC-n mindenképpen a Galaxy S9-ek viszik el a show-t, a dél-koreai gyártó egy másik csúcskategóriás eszközzel is kirukkolhat, méghozzá egy tablettel.
Tudja-e, hogy ki is valójában az ördög ügyvédje? Egyházi alkalmazásban állt, és fontos feladatot látott el a hivatásos kételkedő.
Ezen a weboldalon követheti, hol is jár az űrben éppen Elon Musk Tesla Roadstere Az űrben utazó piros sportautót, a Tesla Roadster 2-t kísérő igen nagy érdeklődés arra ösztönzött egy mérnököt, hogy modellezze a jármű útját, és egy weboldalt is készítsen ehhez.

Top hírek:
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Az Ericsson üzeni: mehet a forradalom, indulhat az 5G Az Ericsson hamarosan elérhetővé teszi az 5G kereskedelmi szoftverét, így a szolgáltatók 2018 negyedik negyedévétől elkezdhetik az 5G bevezetését. A cégnél bővítik a rádiós portfóliót is, hogy minél zökkenőmentesebb lehessen az átállás a 4G-ről az 5G-re.
A Facebook nem viccel: Vöröskeresztet csinálnak a legszomorúbb funkcióból Több humanitárius szervezettel összefogva fejleszti tovább a személyes biztonság ellenőrzésére szolgáló funkcióját a Facebook: a bajba jutottak ezentúl nemcsak a Safety Checket használó önkéntesek segítségét igényelhetik majd, hanem a helyzetnek megfelelő társulás szolgáltatásait is.
5003. Mars-napját tölti ma a bolygón az Opportunity Marsi napban számolva több mint ötezer, Földiben számolva még ennél is több napja landolt a vörös bolygón az Opportunity robot.
Vissza szeretné kapni a Google nemrég elvett képmegtekintési opcióját? Van rá megoldás Eltüntette a napokban a Kép megtekintése opciót a Google a képtalálatoknál. Ez a lehetőség azonban nem veszett el örökre.
Csak idő kérdése volt: drón zuhant az Apple Park főépületére Rengetegen leselkedtek már drónjaikkal az Apple új főhadiszállása felett, így szinte csoda, hogy csak most zuhant le egy ilyen vezető nélküli repülő eszköz.