A németek újabb csapat migránst vittek vissza Afganisztánba

Újabb agy- és szívsebészekből álló szállítmányt fordítottak vissza a németek Afganisztánba.

2017. december 7. 10:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A kínaiak tagadták, de az afgánok bevallották, hogy Kína katonai bázist építhet Afganisztánba Zajlik tovább a kínai terjeszkedés a régióban.
Az ország, amelynek épp Afganisztán vitte be a fájdalmas gyomrost Tengeri kereskedelemre szerződtek az afgánok Iránnal, Pakisztánban meg csak néznek.
Túlsúlyban a tálibok - Afganisztán 70 százalékát tartják ellenőrzésük alatt Hiába öltek dollármilliókat az ország stabilizálásába a nemzetközi erők.
Lassan kicsúszik az afgán kormány kezéből a saját országuk Afganisztán területének hetven százalékán aktívak a tálib lázadók: négy százalékot az ellenőrzésük alatt tartanak, hatvanhat százalékán pedig nyíltan jelen vannak.

A terrorizmus ellen nem lehet hadsereggel harcolni Nagy Sándor óta tudjuk, hogy a mai Afganisztán területe kulcsfontosságú stratégiai ponton terül el hangzott el az ECHO TV Heti terror című műsorában annak apropóján, hogy az utóbbi hetekben egymást k...
Afganisztán: az USA nem tanul a hibáiból Lángokban állt a kabuli Intercontinental Hotel a hétvégén. A terrortámadás sok kérdést vet fel az afgán főváros biztonságát szavatoló rendőrség és hadsereg felkészültségéről, valamint a szállodát védő...
Fegyveresek támadták meg Afganisztán első luxusszállóját Úgy tudni, legalább négy fegyveres nyitott tüzet a vendégekre.
Elképesztő pénzek mennek el a migránsok visszatoloncolására Durva adatok láttak napvilágot Németországból: egy kiutasított menedékkérő visszatoloncolása Afganisztánba például 13 500 euróba, azaz több mint 4 millió forintba kerül a német államnak.
Szíria lehet az új Afganisztán Az Egyesült Államok újabban oroszokat bombáz, Irán és Izrael között folyamatosak az összetűzések, Törökország pedig hadjáratot folytat a kurdok ellen. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a háború még sokáig el...