A németek újabb csapat migránst vittek vissza Afganisztánba

Újabb agy- és szívsebészekből álló szállítmányt fordítottak vissza a németek Afganisztánba.

2017. december 7. 10:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Először vetették be éles akcióban az F-22 Raptor vadászgépeket a tálibok droglaborjai ellen A több mint egy évtizede forgalomban lévő F-22-eseket ebben a hónapban vetették be először Afganisztán területén, földi célpontok ellen.
Thor lovon üldözi a tálibokat A 12 Strong azokról az amerikai katonákról szól, akiket 9/11 után küldtek Afganisztánba, hogy levadásszák a támadás felelőseit. Itt az új előzetes.
Bukás: Afganisztán képtelen megszabadulni az ópiummáktól Hiába évek erőfeszítései, idén majdnem duplájára ugrott a növény termesztett mennyisége.

Mintegy háromezer amerikai katona érkezett Afganisztánba Mintegy háromezer amerikai katonát vezényeltek Afganisztánba Donald Trump amerikai elnök stratégiájának megfelelően közölte csütörtökön a Pentagon.
Több ezer katonát küld Afganisztánba a NATO A tagországok védelmi minisztereinek találkozóján megegyezés született arról, hogy a NATO 13 ezerről 16 ezer főre növeli Afganisztánban állomásozó katonáinak számát - közölte Jens Stoltenberg, a katon...
Elutasított menedékkérők újabb csoportja érkezett Afganisztánba A német hatóságok által elutasított menedékkérők újabb csoportja érkezett meg az afgán fővárosba, Kabulba csütörtökön - mondta el a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) egyik helyi illetékese, Sah Sza...
Több száz német pilóta megtagadta a menekültek visszaszállítását Afganisztánba Nem hajlandóak elvinni a kiutasított menekülteket.