Ujhelyi megmutatta az igazi "Orbán-tervet"

"Szégyen, hogy a magyar kormány bűnei miatt megint Magyarország került az európai szégyenpadra."

2017. december 7. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A felcsúti határba pottyantak az első magyar óceánrepülők Amikor Orbán falujára zuhant a hazafias propaganda: a Justice for Hungary 1931-es hőstette és tragikus sorsa a Fortepan képein.
Orbán nem kívánja kommentálni a Simicska-interjút A lehazaráulózott miniszterelnök inkább nem mond semmit a szerinte kétségbeesetten vagdalkozó Simicskáról.
Simicska: Orbán hazaáruló Először mesélt a szakítás pillanatáról. Szerinte Orbán is tudta, hibázott, mikor kibökte: Roszatom.
"Orbán a kommunisták táskahordozója" A pekingi vezetés kihasználja az EU-n belüli törésvonalakat.
Volt szlovák kormányfő: Orbán politikája egyelőre rendben van Figyelemmel kíséri Orbán Viktor politikáját, mely szerinte egyelőre rendben van mondta Mikulás Dzurinda.
Orbán: erősödött az együttműködés Orbán Viktor a kínai kormányfővel tartott sajtótájékoztatót. A miniszterelnök elmondta, hogy a Kínával való együttműködés előnyös mindkét ország számára. Magyarország pozíciója igen erős, hiszen Európ...

A kínai gazdaság erősödésében rejlő lehetőségekről beszélt Orbán Viktor a budapesti fórum után - a nap hírei Megjelent a Budapest-Belgrád vasútvonal magyarországi szakaszának felújításáról szóló közbeszerzési kiírás. Többnapos látogatásra Mianmarba érkezett Ferenc pápa.
Orbán egy igazán jó budai étteremben vacsoráztatta meg a kínai miniszterelnököt - fotók Vasárnap délután érkezett meg Budapestre Li Ko-Csiang kínai miniszterelnök, akit egy budai étterembe vitt Orbán Viktor.
Együtt szidunk, együtt hergelünk: a lengyel-magyar dacszövetség Az Európai Parlament eljárás indítását javasolja Lengyelország ellen a jogállamiság és demokrácia elveinek megsértése miatt. Az Orbán Viktor vétójában bízó Jaroslaw Kaczynski magabiztos, mert a gazda...
Meglátjuk, hogy a Fidesz hajlandó-e számonkérhető választási ígéreteket tenni A párt kommunikációs igazgatója bizonytalankodott, hogy lesz-e választási programjuk. Orbán 2014-ben annyival intézte el, hogy Folytatjuk.
Sík Endre: Orbán ráérzett a néplélekre” politikus a lehető legrosszabbat is hajlamos kihozni a népből, ha ez biztosítja neki a hatalmat.  
Gyurcsány kárpótolja majd az Orbán-rendszer áldozatait A devizakárosultakkal és Czeglédy Csabával is foglalkozott a nagyot fórumozó exkormányfő.