Gyilkosság Budakalászon - 18 után rendőrkézen a gyanúsított (videó)

A gyanú szerint N. Tamás 1999-ben házuk udvarán a kútba dobta az akkor 44 éves feleségét.

2017. december 7. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Life is Strange: Before the Storm - befutott a harmadik rész teljes trailere Hell Is Empty alcímmel zárul le a három fejezetes Life is Strange: Before the Storm előzmény, amelyhez már tudunk mutatni egy hosszabb ízelítőt is.
Mókás: ilyen sajtótájékoztatót nem látott még a világ - videó Különös módon ünnepelte a BL-továbbjutást a portugál vezetőedző.
Habony Árpád köre beszállt a szegedi fociba A Ridikül Magazin Kft. vette meg a SZEOL SC-t, a volt tulajdonos meg az ország másik felén jutott klubhoz.
A sürgősségi osztály nem azt jelenti, hogy gyorsan ellátják a beteget Dr. Bognár Zsolt szerint a társadalomnak nincsenek valós ismeretei a sürgősségi ellátásról.
Feltámasztanák a Concorde-ot, új szuperszonikus utasszállító gép fejlesztését finanszírozza a JAL A japán nemzeti légitársaság (Japan Airlines, JAL) 10 millió dollárral járul hozzá egy amerikai startup, a denveri Boom Supersonic nevű cég innovációs költségeihez. Ez nem jótékonykodás.
Nem fogja kitalálni, mire panaszkodnak a Viagra-gyár környékén élők Írországban

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.