A kor, melyben még a cigarettákat is reklámokkal zsúfolták tele

A Kádár-kor évtizedeiben boldog-boldogtalan reklámcigarettákat gyártatott. Íme a legszürreálisabbak.

2017. december 7. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gulácsi Maradona egykori csapata ellen parádézhat az Európa Ligában Kádár Tamás Athénban bizonyíthat, Kleinheisler László csapata a Sportingot fogadja.
Stop Soros: a Kádár-kor lassan idilli időnek tűnik a civileknek Már nem csak megbélyegez, hanem a létükben fenyegeti a civileket a Stop Soros törvényjavaslat, mondják egyes civil szervezetek, miután tanulmányozták a szöveget, amely túl képlékeny meghatározásaival...
Arcvesztők bálja Karácsony Gergely annyira fölényesen mosolyog mindig, mint egy Kádár-rendszerbeli magas rangú kádergyerek a felvételi vizsgán, ami eleve a győztes szocialista embertípus tulajdonsága.
Ez a Nemcsák Károly poszter díszítette a tinilányok szobájának falát Moszkvics átalakítható ülésekkel, tánclépések, Nemcsák Károly-poszter: a Kádár-korszak fiatalsága számára felbecsülhetetlen kincsek kerültek elő. Az 1965-ben indult Ifjúsági Magazin legszebb pillanata...
A Ripost leleplezte”, hogy kicsoda Gyurcsány anyósa Olyan égető kérdéseket vetettek fel, hogy mit szólna ehhez Kádár János?
Harminc évvel a rendszerváltás után még mindig vörös csillag díszíti az újpesti városházát A tornyok egyikének tövében még ma is a főváros Kádár-kori címere látható, rajta az elmaradhatatlan csillaggal.

A Kubából érkező vámpír a Gyermekvasút Fűtőházában menekül Nagy Ervin elől Bodzsár Márk Drakulics elvtárs című Kádár-kori filmjének forgatásán jártunk.
Most jár le a szavatossága a Kádár-kockák és a lakótelepi lakások 60 százalékának saját zsebből kellene felújítani Egyszerre válhat szükségessé a nagy lakótelep-építések idején átadott többszázezer lakás rekonstrukciója. A KSH szerint a pénzhiány az oka a felújítások elmaradásának. Tipp: nem mindegy, hogy felújít...
Romantikus vámpír Kádár korában Egy romantikus, kádár-kori vámpírtörténet elevenedik meg a vásznon, év végén. A még készülő Drakulics elvtárs című film várhatóan idén kerül a mozikba. A szatirikus vígjátékot Bodzsár Márk rendezte. A...
Kiszelly: Soros indulhatna Kádár János egykori körzetében Soros György és mások támogatása lehetővé teszi olyan célok megvalósítását, amelyek nyíltan meghirdetve aligha kapnának többséget - írja Kiszelly Zoltán a Figyelő legfrissebb számában.
Kádár Tamásra is szemet vetett az Arsenal legendás edzője Arséne Wenger személyesen érdeklődött a magyar válogatott focistáról.
Andor László: A Kádár-rendszer sem azért bukott meg, mert nagyon rosszul éltek az emberek A volt uniós biztos vezetésével alakult meg Karácsony Gergely tanácsadó testülete.