A kor, melyben még a cigarettákat is reklámokkal zsúfolták tele

A Kádár-kor évtizedeiben boldog-boldogtalan reklámcigarettákat gyártatott. Íme a legszürreálisabbak.

2017. december 7. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Kádár-rendszer könnyűzenei cenzúrájáról írt könyvet Csatári Bence Nekem írod a dalt címmel újabb könyvet írt a Kádár-rendszer könnyűzenéjéről a korszak és a téma kutatója, Csatári Bence. A történész, újságíró ezúttal azt járta körül néhány kulcsszereplővel, miként m...
Vitus István Budapestre költözött, szerelmes lett, és jött rock and roll Kádár János temetésének napján fent nevezett Vitus István elfelejtett néhány sort a Mi atyánkból. Valahogy innen kezdődik Poós Zoltán Étvágy az imákra című új regénye.
Vona Gábor a Spinozában: az év legnevetségesebb bukásának újabb fejezete Az antiszemita Jobbik elnökéhez törleszkedő Kádár-kori, balliberális rádiósnő egyre viccesebb magyarázkodása.
Ha úgy érzi, nem tud élni Kádár NDK-címeres elefántcsont sakk készlete nélkül, itt a fantasztikus alkalom
Eladó Kádár János sakk-készlete A kommunista főtitkár az NDK nagykövetségétől kapta ajándékba.
A hideg miatt betegszünk meg télen? A kevés napfény, a hideg, a túl rövid nappalok, vagy a mozgáshiányos hónapok miatt leszünk télen gyakran betegek? Esetleg az étkezésünk változik, vagy a higiéniára nem fordítunk kellő figyelmet? Dr. K...

A srác beugrott a kocsiba, én meg utánuk lőttem Felkutattuk azt az egykori őrt, aki 1977-ben rálőtt a legendás postarablás egyik elkövetőjére. Utána igyekeztek eltitkolni az esetet, pedig ez volt a Kádár-korszak egyik legnagyobb bűncselekménye.
"Magyarországon már jóval azelőtt facebookoztak az emberek, mielőtt létrehozták volna a Facebookot" Első helyen végzett Magyarország azon a felmérésen, melyen az európaiak közösségi médiás felhasználói szokásait vizsgálták. Az okok között felmerül a Kádár-korszak, az iWiW és Orbán Viktor is.
Hét csere Szélesi kezdőjében Costa Rica ellen Kádár, Ugrai, Pátkai és Nikolics maradt csak a Luxemburg elleni kezdő tizenegyből.
Szélesi: Mentálisan teljesen más csapatra lesz szükség Costa Rica ellen Dzsudzsák Balázs sérülés miatt nem játszik, Kádár Tamás lesz a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
A Kádár-korszakban ez volt az utolsó eset, amikor politikai okokból zúztak be könyvet Ha a pletykákkal ellentétben öngyilkos nem is lett a Szépirodalmi Könyvkiadó igazgatója, Illés Endre, amiért édes gyermekét, a Révai-lexikon reprint kiadását három évtizede bezúzták, annyi talán állí...
Horthy és Kádár két sétabotos öregúr, akik nem is olyan különbözőek Az AJTÓK című interaktív kiállítás a Szabadság téren elbizonytalanít abban, hogy csak a saját világnézetünk legitim.