Megfojtotta újszülöttjét egy karcagi nő - Itt az ítélet!

Két gyermekét is megölte és semmiféle bűntudatot nem tanúsított.

2017. december 7. 11:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Akasztással fenyegető gyurcsányista Ordenáré stílusban gyalázza és akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat Kroutil Gyula, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII
Ágika a Washington Postban
Orbán Viktor: nem az ellenzéki pártokkal, hanem Soros jelöltjeivel kell megküzdeni Nekünk ma azt a küzdelmet kell megvívnunk, hogy Magyarországot megvédjük - mondta a miniszterelnök szerdán Kisbéren, egy fórumon.
Minden ugyanaz másként Csendéletek nemcsak a természetben vannak, hanem a városokban is. Major Ákos REND címmel állított ki a Tobe Galériában.
Horoszkóp: Március 22., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!
Ahogy alszol, olyan vagy! Alvásmódok = jellemvonások

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
"Felkészültünk a legrosszabbra" így várják a szavazatszámlálást az ellenzéki pártok Az ellenzéki pártok gőzerővel keresik és képzik ki az önkénteseket, hogy legalább egy olyan ellenzéki delegált legyen minden körzetben, aki ügyelni tud a választások tisztaságára írja a HVG e heti száma.
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
Elmúlt nyolc év: elment mellettünk a régió - II. rész A lakosság és a cégek is összeszedték magukat az elmúlt négy évben: maradt pénz fogyasztani és beruházni is. Csakhogy közben a régió szinte mindenben elhúz mellettünk.