Kurz: Az iszlamista terrorizmus fenyegeti a nemzetközi biztonságot

Szerinte az EBESZ aktív harcot folytat a terrorizmus ellen

2017. december 7. 13:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
EBESZ: az ukrán oktatási törvényt meg kell vitatni a kisebbségekkel Biztosítani kell, hogy az anyanyelvükön tanulhassanak.
Hír: Kövér: ha én egyszer kinyitom a számat... Kövér László csak részleges beismerő vallomást tett. A Fidesz, a választókerületekkel való machináció mellett, ellehetetlenítette a kivándorolt közel félmillió magyar számára a választásokon való rés...

Friss hírek
Hatalmas robbanás történt egy angol városban A rendőrség lezárta a környéket.
Robbanás Leicesterben, a rendőrség "jelentős incidensről beszél" A város keleti részében történt a detonáció, a beszámolók szerint még a robbanástól több utcányira is megremegtek a házak. Áldozatokról, sérültekről egyelőre nem tudni.
Száztíz lányt raboltak el hétfőn Nigériában Eddig egymásnak ellentmondó hírek érkeztek.
Megnevezte miniszterjelöltjeit az Angela Merkel vezette német CDU Viszonylag fiatal politikusokat választottak.
97 gyerek halt meg az amerikai influenzajárványban 34 millióan betegedtek meg az évtized legsúlyosabb járványában.
Zárva tartanak az iskolák az extrém hideg miatt Olaszországban Egyes területeken óránként 130 kilométeres erősségű szél fúj.

Moszkva kész fogadni az EBESZ megfigyelőit Ezzel kapcsolatban minden kérdés tisztázott jelentette ki Szergej Lavrov.
Új emberi jogi biztos az Európa Tanácsban Korábban az EBESZ sajtószabadságért felelős biztosaként járt Magyarországon is.

Top hírek:
Katasztrófahelyzetet hirdethet a bolíviai kormány az árvizek miatt 85 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát, több ezer épület megsemmisült.
Kína örök elnök? A Kínai Kommunista Párt azt javasolja, hogy az ország alkotmányából vegyék ki azt a paragrafust, amely szerint egy személy legfeljebb két mandátumnyi időt tölthet az államfői székben. A javaslatot valószínűleg elfogadják, így Hszi Csin-ping 2023 után is hatalomban maradhat.
Tömeges DNS-tesztet végeznek egy 20 évvel ezelőtti gyerekgyilkosság miatt Összesen 21 500 - 18 és 75 év közötti - férfit ellenőriznek.
Orosz hadsereg újra jönnek a komisszárok? Kérdőívben vizsgálja az orosz védelmi minisztérium, hogy a katonák milyen politikai nézeteket vallanak, s hajlandóak-e részt venni az ellenzéki tüntetők szétverésében. Közben napirendre került a politikai tiszti állások feltámasztása is.
Megölt, megcsonkított egy prostituáltat a londoni ámokfutó Egy súlyzóval verte halálra a lányt.
Megnevezte miniszterjelöltjeit az Angela Merkel vezette német CDU Viszonylag fiatal politikusokat választottak.