17 éves rekord dőlt a BL-ben

És először van egy nemzet öt csapata a 16-ban.

2017. december 7. 14:11

A cikk folytatása...Friss hírek
A jövő héten mínusz 20 fok is lehet Szombat estétől több napon át nem emelkedik 0 Celsius-fok felé a hőmérséklet, éjszakánként országszerte mínusz 10 fok alá hűl a levegő – hívta a fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat pénteken Facebook-oldalán
KMKSZ: A magyar ellenzék gyűlöletkampányt folytat A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) választmánya szombati beregszászi ülésén nyilatkozatot fogadott el, amelyben felháborítónak nevezi és elítéli a magyarországi ellenzéki pártok által indított „gyűlöletkampányt, melynek kereszttüzébe a határon túli magyarok kerültek”
Felmondott a kórházban a csecsemősztály utolsó orvosa, lemigránsozták A sátoraljaújhelyi kórházban orvoshiány miatt nincs csecsemőellátás, a kolléga megtalálta a felelőst.
Családi vonás az erőszak Abdeslaméknál Késsel rabolt ki önkormányzati dolgozókat a terrorista fivére.
ENSZ emberi jogi képviselő: Magyarországon "jól bevált séma alapján" nehezítik a civil szervezetek életét
Kiütéses Fradi-sikerrel kezdődött a tavaszi szezon Egyedül a Balmazújváros tudott idegenben győzni, az egyetlen döntetlen Mezőkövesden született. Az NB I 20. fordulójának körképe.

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Őrizetben a Rákóczifalván elkövetett gyilkosság gyanúsítottja Egy nap alatt elfogták a nyomozók a 25 éves helyi férfit.
Kampányhülye Megmondom, mi lesz. Bogarakat fogunk enni a mecsetek árnyékában. Ezt a hivatalosan is megkezdett kampányból tudom, arra az esetre nézve, ha az ellenzék győz.
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
F1: keményen odavág az FIA a Mercedes időmérő-fölényének Nem lehet különbség a gyári csapat és a többiek motorjai között. Semmiben.
Először készült emlősállatról sejtatlasz sejtenkénti elemzéssel Először készült emlősállatról sejtatlasz sejtenkénti elemzéssel: kínai tudósok az egér sejtjeit térképezték fel sejtenként végzett DNS-elemzéssel.