Több milliót csalt ki ismerősétől - A TEK begyűjtötte (videó)

A házkutatás során két lőfegyvert, valamint lőszereket foglaltak le.

2017. december 7. 13:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Megváltoztatta receptjét a Pöttyös Új ízzel jelentkezik a Tejsüti.
Mutatjuk, mennyit kaszálhatnak a köztévén A Dal új zsűritagjai Mező Misi és Schell Judit váltja Zsédát és Caramelt....
Drágulhat az áram Borúlátó elemzést tett közzé az energiahivatal.
Ehhez képest még a Bitcoin is smafu Úgy tűnik a Bitcoin szárnyalása megállíthatatlan, ám a rendkívüli erősödés kapcsán úgy tűnik, hogy elment a befektetők józan esze. Ám van olyan kriptovaluta amelynek szárnyalása messze lekörözi.
Ennyit költöttek a nyugdíjasok Erzsébet-utalványaira Rétvári Bence elmondta, mennyibe kerültek az utalványok összesen.
Tizenhét csapat nyolc helyért az EL-ben Utolsó játéknapjához érkezett el az európai labdarúgás második számú kupájának sorozata is. Az Európa Ligában a még kiadó nyolc továbbjutó helyre tizenhét csapat pályázik, a többieknek már nincs esélyük a kieséses szakaszba lépni. Mindkét kategóriában találunk magyar érdekeltséget, sajnos az utóbbiban, tehát a már biztosan búcsúzók között van szinte mindegyik.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Napi horoszkóp - december 7 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?