Budapestnek is van már reptéri szállodája fotók

Az új hotelben egyszerre háromszáz vendéget tudnak elszállásolni.

2018. január 10. 12:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Valami készül Magyarország időjárásában mikor szakad ránk az ég? Idilli meleg lesz a jövő hét elején is. Meg jégeső.
Fordulat az EU-ban: meg kell érteni azokat, akik nem akarnak menekülteket? Interjút adott a Bundestag elnöke, beszélt Orbánról, a menekültekről és az EU jövőjéről is.
Óriási amerikai pofont kap, aki az oroszokkal haverkodik? Vége egy komolyabb együttműködésnek Amerika és Szlovénia között.
Balatoni nyaraló 3 millióból? Így neked is sikerülhet Nem mindegy ugyanakkor, hol valósítod meg....
Méregdrágán vesz használt helikoptereket Magyarország 8-10 éves norvég gépekre költ a kormány.
Eljött több millió magyar rémálma te hogyan éled túl? Itt a tavasz, és kezdődik az allergiaszezon is.

Top hírek:
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
77 helyszínen várják a technológiai pálya iránt érdeklődő lányokat Országszerte 77 helyszínen, 22 településen csaknem 3 ezer középiskolás lány ismerkedhet meg idén a technológiai pálya különböző szakmáival a Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) szervezte Lányok napja programsorozat keretében, április 26-án.
Donald Trump felpörgette külpolitikai aktivitását Felpörgette külpolitikai aktivitását Donald Trump elnök, aki jelenleg a japán miniszterelnökkel tárgyal, majd érkezik hozzá a francia elnök és a német kancellár - mondta Frank Tibor Amerika-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken.
Így kerüld el a teljes anyagi csődöt, ha hitelkártyád van Mutatunk néhány hasznos tippet....
Ilyen programok lesznek az Európa-napon Futóversennyel, családi programokkal, valamint a Budapest Bár és PUF koncertjével ünneplik Magyarország uniós csatlakozásának évfordulóját az Európa-napon, május 13-án a Szabadság téren.
Középiskolás diákok alkotásaiból nyílt kiállítás Az európai örökség sokszínűségét dolgozták fel az idén a vizuális kultúra Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV) nevező diákok alkotásai, amelyek legjobbjaiból Európa fesztivál címmel nyílt kiállítás szombaton a budapesti Deák 17 Galériában.