Budapestnek is van már reptéri szállodája fotók

Az új hotelben egyszerre háromszáz vendéget tudnak elszállásolni.

2018. január 10. 12:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Európába látogat Rex Tillerson amerikai külügyminiszter Rex Tillerson amerikai külügyminiszter a jövő héten Londonba és Párizsba látogat, majd a davosi konferenciáról Varsóba indul - jelentette be csütörtökön Washingtonban Heather Nauert külügyi szóvivő.
Manitu Solar: Újabb jelentős napelemgyártó lép a magyar és lengyel piacra A világ egyik legnagyobb szilíciumcella és napelem gyártója, a JA Solar és Magyarország egyik vezető napelemes rendszereket szállító cége, a Manitu Solar hosszú távú megállapodást kötött a magyar és lengyel piacra vonatkozóan. Első lépésként a Manitu Solar megkezdi a JA Solar legújabb és legjobb minőségű moduljainak értékesítését Lengyelországban és Magyarországon.
Ma nem mentek az amerikai részvények Nem tudták megdönteni a hét eleji csúcsokat az amerikai tőzsdeindexek a mai kereskedésben, ugyanis a szerdai emelkedés nem folytatódott. A Dow Jones 0,4%-kal, az S&P 0,2%-kal zárt lejjebb, mint...
Tombol a hiperinfláció, szabadesésben az árfolyam Venezueláról valószínűleg minden nap lehetne írni egy esettanulmányt, hiszen az ország szinte követhetetlen tempóban esik szét, az emberek éheznek, a modern értelemben vett gazdaság szinte teljesen...
Macron: Ha a City akar maradni a pénzügyi központ, akkor fizessenek az uniós költségvetésbe Nincs helye megkülönböztetett hozzáférésnek az egységes belső piachoz - közölte Macron.
Kitiltási botrányhoz vezethet a NAV Xeroxra kiírt fura közbeszerzése? Gyakorlatilag csak a Xerox Magyarország nyerhet a NAV nyomtatóbeszerző tenderén, de ehhez az amerikai hatóságoknak is lehet egy-két szava.

Top hírek:
Leisztinger nagy erdélyi beruházásáról beszélnek, de szerinte nincs szó ilyenről Román lapértesülés szerint a magyar nagyvállalkozó tulajdonába került Szatmárnémeti legismertebb épülete, az évek óta egyre csak pusztuló Dacia szálló. Leisztinger Tamás szerint a román lapok állítása nem igaz.
Elhárult a bioetanol- és fehérje-előállítást fenyegető veszély Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülése 7 százalékban határozta meg a hagyományos bioüzemanyag-előállítás használati mértékének szintjét, ezzel hosszú távon elhárult a bioetanol- és fehérje-előállítást fenyegető veszély - közölte Gyürk András, Hölvényi György és Erdős Norbert, a Fidesz-KDNP EP-képviselői közös nyilatkozatukban szerdán.
Az Európai Bizottság javaslatot tett az egységes áfaövezet létrehozására Az évi 50 milliárdos áfacsalást szeretnék csökkenteni az intézkedéssel.
500-1000 oltalomra szoruló menekült kaphat idén védelmet nálunk Nincs szó befogadásról.
Így lett Kakasszék kedvence a bankár, akit Lázár is elismer Sanyarú sorsú embereknek munkát és a nádassal benőtt strand felvirágoztatását ígéri a környék szülöttéhez, a kogartos Kovács Gáborhoz köthető cég.
Mészáros Lőrinc rekordra hajt, idén már 100 milliárdnál tart Még csak 17 nap telt el az évből, de a felcsúti polgármester már 100,36 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzést idén.