Álmodj velem! - 7. rész

Bonyodalmakat okoz, hogy Pablo Antonia háza tulajdonosának adja ki magát. Rafael, Cindy apja nem tűr több haladékot Tulia-tól a havi bérrel kapcsolatban. Pablo el akarja mondani az igazat Maia-nak, de valami mindig megakadályozza őt ebben.

2018. január 10. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Borboly Csaba szerint a Kárpát-medencében politikai nemzetben kell gondolkodni Kevesebb, mint 2 nap maradt a választásig idén, ahogy 4 évvel ezelőtt is, a határon túli magyarok is dönthetnek arról, ki vezesse tovább az országot. 378 ezren jelezték, hogy levélben szavaznak, közt...
Álmodj velem! - 64. rész Maia az esküvőjére készül. Pablo a helyszínre érkezik, ahol Frida segítségével megpróbál a menyasszony közelébe kerülni. Eligio és Antonia rájönnek, hogy Rodolfo áll a hűtőház elromlása mögött.
A törökök kiűzésére, valamint a zentai csatára emlékező tárlat nyílt Zentán Potápi Árpád János felhívta a figyelmet arra, hogy 2018 a családok éve, és a kormány arra törekszik, hogy minél több családpolitikai támogatást tudjon megvalósítani, és átadni a határon túli magyarság...
Szavazásra biztatták a határon túli magyarokat Több százezer külhoni magyar regisztrált a névjegyzékbe.
Semjén: A határon túli magyarok tudják, hogy erkölcsi kötelességük a Fideszre szavazni Abban is biztos, hogy jóval 90 százalék fölött lesz a külhoni magyarok között a Fidesz-KDNP támogatottsága.
Soros magyar blogja a kormányt és a kárpátaljai magyarokat támadja Miután a bevándorláspárti spekuláns lebukott ukrajnai ügyleteivel, nekirontott a határon túli magyarokat védő kormánynak

Finisszázs - Rafael Y. Herman Április elsején, vasárnap zár Rafael Y. Herman kiállítása a Ludwig Múzeumban.
Álmodj velem! - 60. rész Eligio meglátogatja Othónt, hogy elmondja, mit tett vele Federico. Wilson Pablo után kutat, a kapott információkat pedig Tatiana-nak adja át. Maia és Pablo véletlenül ismét összefutnak a vállalatnál.
Álmodj velem! - 59. rész Rafael találkozik Ismael-el és régi idők emlékei okoznak köztük feszültséget. Maia az esküvőjére készül, azonban nem boldog a döntését illetően. Cindy csapdát állít Pablonak és leitatja.
Orbán Viktor a Vajdaságban: Számítok Önökre! Gondolják végig, mi történt az elmúlt években, ezt kérte a miniszterelnök a határon túli magyaroktól.
A nap legfontosabb hírei 2018. március 25. Alföldi üvölteni tudna a dühtől, már közel 380 ezer határon túli regisztrált a választásra, átállítottuk az órát. Ez történt vasárnap.
Jelentős levéltári fejlesztések indulnak jövőre Hoppál Péter hangsúlyozta: a nemzeti emlékezet része a határon túli magyar területeken lévő iratanyag kutathatósága, fennmaradása.