Magyar-butháni-holland koprodukciós film is látható a fesztiválon

A Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (BIDF) a világ 50 országából érkező 50 fesztiváldíjas filmet láthatunk.

2018. január 11. 16:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Így lettem multimilliomos Egy év alatt lett 500 új multimilliomos Magyarországon. Ők a szerencsések. És persze ott van a másik vagyonforma, a bitcoin. De mi az a kriptovaluta? Hol bányásszák? És ki akar szerencsére alapozni, amikor a meggazdagodáshoz van egy sokkal biztosabb út?
Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen Élő Anita vehette át, a Heti Válasz című lapban megjelent, egy tizenegy gyermeket nevelő család életét, mindennapjait bemutató Melyik nem kellett volna? című írásáért a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin 2017. évi, Média a családért díját csütörtökön Budapesten.
Ráomlott a föld csatornaépítés közben, meghalt a munkás Bősárkányban történt a baleset. A férfi épp az árokban dolgozott, a föld hirtelen maga alá temette.
Soros Stop: csak a büntetés biztos Az előírások értelmezhetetlennek tűnnek, de az világos: a kormány célja a civilek vegzálása.
Halálra fagyott egy hajléktalan Egerben Egy ember pedig súlyos fagyási sérülést szenvedett.
Követelőznek a teniszcsillagok Magasabb pénzdíjra fáj a foga Novak Djokovicsnak, és ebben az ismertebb teniszező ászok is egyetértenek vele.

Magyarországon először vetített filmek láthatók a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon Magyarországon először vetített dokumentumfilmek közül válogathat a közönség a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon január 23. és 28. között a Cinema City Aréna moziban.

Top hírek:
A nullapontos Montenegró segíthet a magyar kéziseken Kiemeltek lehetünk a vb selejtezőjén.
Halál Egerszalókon - Busszal ütközve esélye sem volt a sofőrnek (fotók)
Total War: Warhammer 2 - egymásnak feszülnek a sírok királyai A Creative Assembly kiadott egy hosszabb bemutatót a Total War: Warhammer 2 új tartalmi csomagjából, amiben az új kampány menetét láthatjuk.
Díjat nyert a Sziget Fesztivál A legnagyobb hazai nyári zenei fesztivál a groningeni Eurosonic Noorderslag showcase fesztiválon részesült rangos nemzetközi elismerésben.
Bejött Trump keménykedése, 38 milliárd dollár adót fizet az Apple 9600 milliárd forintnyi adót fizet a külföldi készpénze után a cégóriás.
Sokan házasodnak, de mégtöbben válnak Pár év alatt csaknem másfélszeresére emelkedett a házasságkötések száma, amely még így is kevesebb, mint ahány frigy válás vagy elhalálozás miatt megszűnt. ...