Mozgolódnak a gyártók a WTCR környékén

A Honda és a Peugeot is feltűnt a WTCC utódjaként létrehozott sorozat háza táján.

2018. január 12. 10:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan a WTCR első bejelentése: Nem is olyan régi ismerős vezet Audit Parc Fermé: Megvan a WTCR első bejelentése: Nem is olyan régi ismerős vezet Audit
A Peugeot is csatlakozik a WTCR-hez Parc Fermé: A Peugeot is csatlakozik a WTCR-hez
Van, aki szerint szenzációs lesz az új WTCR Több csata, több győztes, több előzés, még több izgalom - Francois Ribeiro szerint akár húsz pilóta is esélyes lehet majd egy-egy futamgyőzelemre, ez pedig nagyot fog szólni 2018-ban.
Egyre többen fordítanak hátat az új WTCR-nek Parc Fermé: Egyre többen fordítanak hátat az új WTCR-nek
Áprilisban jön a Hungaroringre az új WTCR A WTCC és a TCR egyesüléséből alakult új túraautós sorozat is közzétette előzetes 2018-as versenynaptárát, melyben a mogyoródi pálya is szerepel - mutatjuk, hogy hogyan áll össze a széria szezonja.
A Honda ugyanott rontotta el, mint a Jaguar, mondja a McLaren A 2000-es évek elején csúfos kudarcot vallott a Jaguar az F1-ben, hiába állt mögötte óriási anyagi és technológiai bázis. Zak Brown McLaren-főnök szerint épp ez ismétlődik meg a Hondával.

Loeb és Szalay is feladta a Dakart A motoros mezőny után az autósok is megrövidültek egy élmenővel: Sebastien Loeb navigátora szerdán megsérült, így a második helyről ki kellett állniuk. A Peugeot az ötödik napon változatlanul vezet, a...
Dakar: Al-Attiyah ismét nyert, Hirvonen kiszállt A Toyota katari pilótája volt a leggyorsabb a Dakar harmadik szakaszán, ezzel idei második részsikerét könyvelhette el - összesítésben a Peugeot versenyzője, Stephane Peterhansel vezet.
Dakar: Visszavágott és már vezet a Peugeot Az első szakasz még a Toyotáé volt, a másodikon viszont robbantottak a franciák: Despres és Peterhansel áll az első két helyen, de már Loeb is feljött a negyedik pozícióba. A Mininek rossz napja volt.
A Toyota kezdte legjobban a Dakart A japán márka kettős szakaszgyőzelemmel kezdte a 2018-as dél-amerikai túrát, a nagy rivális Peugeot-t azonban már az első kilométereken fékhiba hátráltatta Sebastien Loeb autóján.
Mi lesz a McLaren hivatalos neve 2018-ban? A csapat a McLaren-Honda megjelölést sulykolta éveken keresztül, a hírek szerint azonban nem szeretnék, ha McLaren-Renault-ként hivatkoznának rájuk. Az F1-es gárdáknak valójában két hivatalos nevük is...
Egy francia rendszámú, régi, kopott Peugeot 306-ost találtak Nagylakon Fotó: police.huA határrendészek december 30-án 16 órakor a település egyik parkolójában találták a gazdátlanul hagyott kocsit. A Peugeot adattári ellenőrzése megállapította, hogy az autót a fran...