Mozgolódnak a gyártók a WTCR környékén

A Honda és a Peugeot is feltűnt a WTCC utódjaként létrehozott sorozat háza táján.

2018. január 12. 10:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hajszálon múlt, hogy Lopez is a WTCR-be szerződjön Parc Fermé: Hajszálon múlt, hogy Lopez is a WTCR-be szerződjön
A DTM-bajnoka ellen küzdhetnek Micheliszék Prominens vendégversenyzővel érkezik az Audi Sport customer racing az FIA Túraautó-világkupa (WTCR) harmadik, nürburgrini versenyhétvégéjére.
A legjobb dolog, amit a túraautózással történhetett A WTCR-átállás tényleg felrázta a bajnokságod, de félni kell-e a Hyundai-fölénytől? Mit hozott az új pontrendszer? A szezonnyitó tapasztalatai.
Tassi Attila: Norbi támogatta, hogy a Hondával maradjak Nem folytatja Michelisz Norbert csapatában a 18 éves túraautós, aki a Hyundai helyett inkább a Honda Civichez ragaszkodott. Csalódott, hogy nem került be a WTCR-be, de úgy érzi, az idei szezon felkész...
Tele lesz magyar versenyzőkkel a Hungaroring a WTCR-en Tassi Attila is rajthoz áll a túraautó-világkupa magyarországi fordulóján.
Így zajlottak a WTCR vasárnapi versenyei Marrakeshben Parc Fermé: Így zajlottak a WTCR vasárnapi versenyei Marrakeshben

Ötödik és hetedik hellyel kezdte a világkupa-sorozatot Michelisz Norbert A tavalyi vb-ezüstérmes Michelisz Norbert az első futamon kiesett, aztán vasárnap előbb a hetedik, majd az ötödik helyen ért célba a túraautó-világkupa (WTCR) nyitóhétvégéjén, Marrákesben.
Motorcsere, kiszakadt kerék: rémálomszerűen indult Michelisz szezonja Vasárnap egy időmérőn és két futamon javíthat a WTCR-ben. Michelisz csapattársáé az első futam.
Ütközések, szupersztárok, Michelisz, 15 éve ezt vártuk Új kocsik, új nevek, új formátum: óriási nyüzsgés után indul a WTCR, a túraautó-világkupa. Michelisz bajnoki címre tör, Zengőék visszatérnének a topcsapatok közé.
WTCR: Megjöttek a teljesítménykiegyenlítés adatai A várhatónál jóval később két nappal a szezonnyitó előtt , de nyilvánosságra hozták, milyen büntetősúlyokkal és motorteljesítménnyel kezdik meg a szezont a világkupán részt vevő típusok. A Hyundai eg...
Dodzsemezésre számítanak a zengős pilóták a WTCR-ben Nagy Norbert és Szabó Zsolt is biztos az akciódús versenyekben.
Borzasztóan megszorongatják Michelisz Norbertet Óriási csata lesz a hétvégén kezdődő WTCR-szériában a dobogós helyezésekért - mondta az InfoRádiónak adott interjúban Michelisz Nobert, a Hyundai pilótája.