Az államfőre támadott egy ukrán női aktivista

Milos Zeman testőrsége azonnal ártalmatlanná tette a támadót.

2018. január 12. 16:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Folytatódik a cseh kormányalakítási hercehurca: Babis Zemantól kért tanácsot Milos Zeman államfő azt javasolta Andrej Babis ügyvezető miniszterelnöknek, hogy az új cseh kormány megalakításáról ezentúl a Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SPD) mozgalommal, valamint Cseh- és Mor...
Milos Zeman cseh államfő táviratban gratulált Orbán Viktornak Milos Zeman megelégedéssel állapította meg, hogy a cseh-magyar kapcsolatok az EU, a NATO és a V4-ek keretében is magas színvonalúak és sikeresen fejlődnek.

Friss hírek
Avicii számait játszották az utrechti katedrális harangjai a DJ emlékére Gyászol az egész világ.
Már nem a Suzuki a mi autónk? Új kedvence van a magyaroknak Továbbra is lendületben van a hazai használtautó-piac: 2018 első negyedévében 175 ezer használt személyautó adásvétele zajlott le, ami több mint 11 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi szintet. A JóAutók.hu előrejelzése szerint a kedvező piaci környezetben éves szinten akár 750 ezerre is emelkedhet a belföldi átírások száma a tavalyi 687 ezerről.
Föderális irányba vinné az európai integrációt Macron Európa közös identitása az alapjogok és az emberi jogok tiszteletben tartására épülő liberális demokrácián alapul – jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök kedden Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének az unió jövőjéről folytatott vitájában
Gigantikus horogkereszt lángolt a mezőn Hitler születésnapját ünnepelték az amerikai neonácik.
Tubi: Képzeljétek, képregényhős lettem! A főnök egyik nap behívatott az irodájába. Az első gondolatom az volt, hogy biztos már megint túl sokat mondtam a magamét, mert pár napja még a postást is megugattam a recepción. Nagy nehezen felvonszoltam a fenekemet a kanapéra, és meg sem mertem szólalni. Aztán elindult a fiókja felé. Jutifali, jutifali! ugattam el magam.
A súlyemelő Christine Girard hivatalosan is olimpiai bajnok A kazah Maiya Maneza miatt egy olimpiai bronzot is nyert a kanadai sportoló.

A cseh elnök kivizsgáltatja, nem Csehországból származott-e a méreg Milos Zeman utasította a cseh elhárítást, ellenőrizze, vajon nem cseh területen gyártották-e a Szergej Szkripal és lánya ellen használt idegmérget.
Zeman gratulált Putyinnak, szívesen látná Prágában Milos Zeman cseh államfő hétfőn táviratban gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek megválasztásához, és közölte vele, hogy szívesen látná Prágában

Top hírek:
Ellenzékváltást hirdetett meg sok tízezer ember előtt Márki-Zay Péter Noha sokan azt jósolták, az egy héttel ezelőtti, Kossuth téri tüntetésre összegyűlteknek csak töredéke megy el a most szombati folytatásra, végül mégis sok tízezer ember vonult a Parlament elől a Szabad sajtó útjára. Ott Márki-Zay Péter programbeszéddel felérő felszólalásában a Fidesz által üldözöttek melletti kiállásra hívta fel a tömeget, majd meghirdette a harcot az új ellenzékért.
Trükközéssel lesz a Párbeszédnek önálló frakciója egy szocialista átül Három párbeszédes képviselő jutott be a parlamentbe, az önálló frakcióhoz viszont öt ember kell, így trükközni kellett.
Szanyi nem akar primadonnát a párt élére, indulhat az elnökségért
Csendben vett a kormány kilenc használt mentőhelikoptert Közbeszerzésről szó sem volt.
Két héttel a szíriai gáztámadás után vizsgálódhatnak az ellenőrök Elindultak a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) szakértői Dúmába közölte az orosz külügyminisztérium. Az OPCW küldöttsége több nap késéssel kezdheti meg helyszíni vizsgálatát a kelet-gútai városban, ahol a nyugati országok szerint a szíriai kormányerők április 7-én vegyi fegyvert vetettek be.
25 évig várt a kivégzésére, most mégis kiengedték A férfi, akit barátnője kétéves kislányának megerőszakolásáért és megöléséért ítéltek el, csütörtökön hazamehetett a halálsorról.