Véres leszámolás és társadalomkritika a mozikban

Egy szatirikus sci-fi, egy akciófilm Liam Neesonnel, valamint több művészfilm is debütál a héten.

2018. január 12. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Rekord hőséget mértek tavaly az óceánokban Elképesztő hőmennyiséget raktároztak el, és a hőtágulás a tengerek szintjét is növelte.
Hosszú Katinka: Ha többet nyilatkoznék, nem pletykálnának? A magyar úszónő interjúban beszélt a 2017-es év sikereiről és kudarcairól, valamint a róla és Tusupról keringő pletykákról.
Sírva búcsúzott az Alexis Sánchez miatt beáldozott MU-játékos Mhitarjan Mourinhónál kiesett a pikszisból, nem maradt más választása, megy az Arsenalhoz.
Diós-kávés sütemény
Tehetős hölgyek, előre! Egy csajos-elegáns penthouse várja úrnőjét Pazar környék, rengeteg fény és egy nyugalmat árasztó otthon. 15 képen mutatják be a tulajdonosok, milyen, amikor van valakinek pénze, mégsem tömi tele az ingatlanát mindenféle holmival. Tiszta tavasz! Az ingatlan adatai Ár: 95.000.000 Ft Lakás típusa: Téglalakás Alapterület: 97 nm Emelet: 2.
Több évre börtönbe kerülhet Kozsó Akár 5 évre is börtönbe kerülhet Kozsó! Ugyanis, most már nemcsak áramlopással, de kényszerítés kísérletével is gyanúsítják. Korábbi alkalmazottja szerint Kozsó őt és az üzletvezetőt arra próbálta rávenni, hogy változtassák meg az ellene tett tanúvallomásukat. Kozsó vallomást nem tett, viszont panasszal élt a gyanúsítással szemben.

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban
Lemondott a bíró, elölről kell kezdeni Hunvald György perét Rajmon Balázs tiltakozásból mondott le amiatt, hogy az Országos Bírói Hivatal nem szakmai alapon dönt a bírák kinevezéséről és még abba is bele akar szólni, hogy hogyan járjanak el a bírák.
Horvát és norvég siker a kézi Eb középdöntő első napján A Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE játékosa is eredményes volt.
Porgy és Bess az Erkel Színházban: fekete-fehér, igen-nem? Az Erkel Színházban adják eő George Gershwin egyetlen operáját, a Porgy és Besst. A nagyszabású művet, összesen négy alkalommal adják elő. Az operát 35 éve nem játszották Magyarországon, ennek okairól is beszélt Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.
Nagy-Britannia és Franciaország együtt száll szembe az orosz agresszióval A katonai együttműködés bővítéséről állapodott meg a két ország.