A HP bejelentette a világ legerősebb kettő az egyben gépét

A HP egyike azon gyártóknak, akiknek a gépe már kihasználja az Intel új, nyolcadik generációs processzorát.

2018. január 12. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az olaj drágulása segített be a Wall Streetnek Érezhető erősödést mutattak a vezető amerikai indexek, amiben elsősorban az olajár emelkedése segített, ennek köszönhetően a nyersanyaghoz kapcsolt papírok voltak a nap nyertesei. Az Intel sem...
Új prototípussal köszönt be a kvantumszámítógépek világába az Intel A vállalat 49 qubites, Tangle Lake kódnevű szupravezető kvantumchipje egy újabb fontos lépés lehet a kvantumszámítógépek terjedése felé.
Az Intel és az AMD együtt csináltak egy chipet, ami minden más processzort lever Komoly számítási teljesítményt szuszakolt 8. generációs hibrid processzoraiba az Intel, mely az örök riválisnak számító AMD-vel közösen készítette el főként laptopokba szánt újdonságát. A CPU-val és ...
Itt vannak az Intel és az AMD közös csipjei A vetélytársak tavaly összefogtak és egyesítették seregeiket. Az eredményt a CES-en mutatták be.
Fortnite: Battle Royale - a következő hétben akadozhatnak a szerverek A világ nagy erővel dolgozik az Intel processzorok sebezhetőségének megoldásán, és a Fortnite is érintett ebben.
Az új Firefox kivédi az Intel és AMD lapkák sebezhetőségét A Microsofthoz hasonlóan a Mozilla is gyorsan reagált a "processzor-gate"-re.

Értékelhető újítást kapnak az Intel új Thunderbolt 3-as vezérlői A Titan Ridge három lapkát foglal magában, ami együtt lefedi a piaci igényeket.
Ebből mi lesz? Az Intel vezérigazgatója tudta, hogy ki fog robbanni a botrány, pont előtte eladott 24 millió dollárnyi részvényt Nem csitulnak a kedélyek az Intel körül. Most a vállalat elnök-vezérigazgatójáról derült ki, hogy minden lehetséges Intel-részvényétől megszabadult nem sokkal azután, hogy belső csatornákon tudomásár...
Részletezte a Goldmont Plus mag újításait az Intel Több van ebben a fejlesztésben, mint gondoltuk volna, és a korábbi híresztelések sem voltak pontosak.
Bosszantó hibát javított az új Intel driver A 15.60.1.1.4901-es verziójú meghajtó a megoldja a Windows 10 Camera applikációjának a stabilitási problémáját.
Az Intel is biztonságosabbá tenné a jövő szervereit A vállalat követi az AMD-t a memória teljes titkosítása szempontjából, de azt még nem tudni, hogy mikor mutatkozik be saját kiterjesztésük a Xeonokban.
Óvatosan vásároljunk Coffee Lake-re épülő PC-t Az Intel partnereknek kínált beállításai ugyanolyan processzor mellett is 10-15%-os különbséget eredményeznek.