A HP bejelentette a világ legerősebb kettő az egyben gépét

A HP egyike azon gyártóknak, akiknek a gépe már kihasználja az Intel új, nyolcadik generációs processzorát.

2018. január 12. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egész erős lett a Vorke V2 Pro mini PC Az apróságba Intel Kaby Lake-R processzor és 8 GB RAM jutott - 430 dollártól vihető.
Az Intel halálra ítélte a Core 2 processzorokat Ezek már nem kapják meg az új Spectre biztonsági javításokat. De más régi CPU-k is mennek a levesbe.
Megérkezett az Intel Coffee Lake-H laptopok első eresztése A legtöbb új gép a gamereknek szól, de munkaállomás is akad a listában.
Tremont lesz a kódneve az Intel új, apró magjának A fejlesztés a Goldmont Plus helyére érkezik, méghozzá a Jacobsville platform részeként.
A régi Intel CPU-k nem kapnak védelmet a Spectre új variánsa ellen Az Intel elkezdte a mikrokódok fejlesztését, ám úgy döntöttek, nem fejezik be.
Kidobná az Intel processzorokat az Apple Két év múlva saját fejlesztésű chip kerülhet a cég számítógépeibe.

Zuhan az Intel árfolyama az Apple-től érkező pletyka miatt Az Apple azt tervezi, hogy 2020-tól házon belül oldja meg a Mac számítógépeinek chipkészletét, ezzel leváltva az Intelt - tudta meg a Bloomberg. A chipgyártó árfolyama már közel 8%-os mínuszban áll. ....
A Spectre második variánsát másolja a BranchScope Az Intel processzorok nem csak az elágazási célpufferen keresztül vezethetők meg...
Apollo Lake processzorral jön a kompakt és linuxos Mintbox Mini 2 4-magos Intel Celeron J3455 CPU van az apró gépben, ami Linux Mintet futtat.
IBM POWER processzorok költöznek a Google adatközpontjába Több nagyvállalatnak is megtetszett a Nagy Kék új processzorcsaládja, amelyek közül a Google már keresője alá is betette a vasat. Az IBM az érdeklődésen felbuzdulva egy nagyobb szeletet hasítana ki a ...
Széles körben bevezetheti a nyolc magot az Intel A jelenlegi mainstream Core i7-esek mind hatmagosak.
Így néz ki az Intel Hades Canyon NUC alaplapja A Core i7-8709G chippel villogó alaplapon minden komponens forrasztva van.