Hernádi Judit és lánya le sem tagadhatnák egymást - Együtt fotózkodtak

Közös címlapfotó készült Hernádi Juditról és lányáról.

2018. január 12. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Mindenki rosszul mosta a farmert eddig, így kellene valójában Meglepő, ami kiderült a farmer tisztításáról.
Nehéz elhinni, hogy napi 30 perc séta ezt képes tenni a testeddel Elképesztő.
Gáspár Laci: Nem plasztikáztattam, szenvedek - videó Nagyon dühös a zenész, most elmondja az igazat arról, mi lehet szokatlan az arcán.
Gyalog húzza mopedautóját Budapestre 5 napon keresztül, 15-20 kilométert megtéve gyalog húzza fel mopedautóját Budapestre egy férfi. Ezzel a kis akcióval azért harcol, hogy járművét elektromos autóként ismerjék el. Azt szeretné, hogy zöld rendszámot kapjon. Több, mint 110 kilométert gyalogol Szolnokról a fővárosba azért, hogy elérje célját.
800 méter hosszú a rekord kolbász 600 kiló húsból készült az ország leghosszabb közel 800 méter hosszú kolbásza Sajóvámoson.10 óra alatt készült el a rekordnagyságú hústömeg. A készítők összesen hét disznót dolgoztak fel, és minden egyes méterre szakavatott kezek ...
Hihetetlen magyar teniszsiker Óriási magyar siker a világ legrangosabb teniszversenyén. Az Australian Openen Fucsovics Márton a legjobb 16 közé jutott. Ezzel az eredménnyel az elmúlt harminc év egyik legnagyobb tenisz sikerét érte el a mindössze 25 éves sportoló. Fucsovics a nyolcaddöntőben az világ legsikeresebb teniszezőjével, Roger Federerrel játszik majd, aki maga is gratulált a magyar .

Az oroszlán télen a Belvárosi Színházban van - interjú Shruff Milánnal December végén mutatja be az Orlai Produkciós Iroda James Goldman Az oroszlán télen című drámáját Gálffi László, Hernádi Judit, Ötvös András, Schruff Milán, Mészáros Máté, Szakács Hajnalka és Horváth...

Top hírek:
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Drakers - A Ferrari pilótái - 7. rész A Rivera fivérek titka 
Elhunyt a legendás chef, aki megújította a francia konyhaművészetet Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett.  A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. "Paul Bocuse meghalt, a gasztronómia gyászol.
Nézz be Versace irodájába: ilyen körülmények között dolgozik a tervező Egy ilyen helyen élmény a munka.
10 magyar vár, ami egykor gyönyörű lehetett: mára a romokat is alig lehet felismerni Akad, ahol már csak az alapok maradtak fenn a büszke várak helyén.