Hernádi Judit és lánya le sem tagadhatnák egymást - Együtt fotózkodtak

Közös címlapfotó készült Hernádi Juditról és lányáról.

2018. január 12. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hernádi Judit megdöbbentő vallomása - Erre nem lehet büszke a múltjában Hernádi Judit gimnáziumi évei piszkosul nehezek voltak.
Hernádi Judit: Kirúgtak az ország összes gimnáziumából A nemrég Psota Irén-díjjal jutalmazott színésznő az RTL Klub reggeli műsorában vallott arról, hogy milyen problémás volt gyerekként, amihez nagyban
Hernádi Judit és Kern András jutalomjátéka a Belvárosi Színházban A két népszerű színész az Orlai Produkció Valódi hamisítvány című előadásában szerepelnek együtt. [...] Bővebben!
Valódi hamisítvány - Hernádi Judit és Kern András jutalomjátéka a Belvárosi Színházban Hernádi Judit és Kern András szereplésével mutatják be Stephen Sachs amerikai szerző Valódi hamisítvány című vígjátékát Valló Péter rendezésében április 13-án a Belvárosi Színházban. A két színész ...

Hernádi Judit: Attól is féltem, hogy kiröhögnek A frissen Psota-díjat kapott színésznő az önmagával szembeni bizonytalansága mellett a drámai  szerepekről, valamint Psota Irénnel kapcsolatos emlékeiről is beszélt.  [...] Bővebben!
Hernádi Judit nyerte el a Psota Irén-díjat A színművész a Rózsavölgyi Szalonban vehette át az elismerést, és a vele járó 500 ezer forintos pénzjutalmat. [...] Bővebben!
Átadták a Psota Irén-díjat Átadták a Psota Irén-díjat kedden a budapesti Rózsavölgyi Szalonban: az elismerést Hernádi Judit színművész vehette át a színházi világnapon.
Rá sem ismerni Tarján Zsófira - durván lefogyott Hernádi Judit lánya! Futótűzként terjed az énekesnő friss képe. Egy súlyos betegség miatt változtatott az életén.
Engedélyt kellett kérnie: 17 évesen ment férjhez Hernádi Judit Egy picit elhamarkodta a dolgot?