Durvul az adok-kapok a baloldalon a csepeli képviselőjelölt miatt

Durvul az adok-kapok a baloldalon a csepeli képviselőjelölt személye miatt.

2018. január 12. 20:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Döntést sürgetnek Hosszú Katinkától a rajongói December óta válságban van Hosszú Katinka és edző férje, Shane Tusup házassága. Az úszónőtől rajongói azt várják, döntse el végre, hogy mit akar.
Friderikusz hízeleg hajdani ellenségének, Vitraynak Meglepő módon, új rádióműsorában, a Friderikusz Vasárnapban, kicsit sem volt olyan vitriolosan kritikus, ahogy azt várták tőle. Sőt! Dicsért, amivel földbe döngölte a mai tévés műsorvezetőket.
Menyasszonya felgyújtása után hazaengedték, apja megölése után már nem lenne hova mennie Bélának Tizenöt éve felgyújtotta menyasszonyát, most az apját ölte meg T. Béla. Pszichés betegsége miatt annak idején hazaengedték, most már nem lenne hova mennie.
Stohl András hűtlensége a lánya szerint megbocsáthatatlan Stohl András lánya bevallotta: minden tisztelete az édesanyjáé, mert ő nem tudta volna apja mellett végigcsinálni azt, amit ő tizenhárom éven keresztül.
Kínai hajók segítettek Észak-Koreának az ENSZ-szankciók kijátszásában Legalább hat kínai hajó segített Észak-Koreának az ENSZ szankciók kijátszásában - jelentette csütörtökön a The Wall Street Journal (WSJ).
Napi horoszkóp - január 22 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Top hírek:
Két óra alatt kétszer csapott le a NAV A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei több mint 28 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak két személyautóban Ásotthalmon - közölte a NAV vasárnap hajnalban.
Kim Dzsong Un exe Dél-Koreába ment Hogy előkészítse az észak-koreai előadóművészek fellépését a téli olimpián.
Halálos tűzeset Budapesten és Sopronban A fővárosi Nagymező utcában egy lakás, Sopronban egy családi ház gyulladt ki.
Számítógépekből visszanyert aranyból készül az ékszer Kincsekké varázsolják az elektronikai hulladékot a Bayou with Love The Circular Collection nevet kapott ékszerkollekcióval.
Kazahsztán ellen debütál Leekens a magyar kispadon Márciusban vezeti először a magyar fociválogatottat.
A Kékestetőn már 15 centis a hó De Felcsúton is van már belőle 5 centi.