A britek a második világháborúban kekszes dobozban dugdosták a koronát a nácik elől

II. Erzsébet azt is elmondja egy új dokufilmben, hogy kell nyaktörés nélkül hordani a koronát.

2018. január 12. 21:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Az állomásokat is átnevezik a 3-as metró felújítása után Az Árpád híd helyett a Göncz Árpád városközpontban fognak megállni a szerelvények.
Flashmob is készült a magyar kultúra napja alkalmából A magyar kultúra napja alkalmából flashmobot tartanak Szolnokon Himnusz195 címmel.
Rengeteget dolgoztunk, hogy sikerüljön - ifj. Richter a cirkuszművészek "Oscar-díjáról" Az Arany Bohóc-díj a cirkuszművészek Oscar-díja, ezért a győzelemmel bevonultunk a cirkusztörténelembe - mondta ifj. Richter József.
A tévék főzős műsorai közegészségügyi katasztrófák
Tovább folytatódik a közös jövő építése kezdődik a davosi fórum Január 23. és 26. között rendezik meg a 48. davosi Világgazdasági Fórumot, amelynek idei mottója: Közös jövő építése egy széttöredezett világban.
Bepánikoltak a globalizáció urai jöhet az erőszak örvénye Davosban a globalizáció urai a megoldás részeként akarják beállítani magukat széteső világunkban. Washington elhagyja azt a nemzetközi rendet, amelyet ő maga hozott létre a második világháború végén. Ha a győztes mindent visz egy társadalomban, akkor a politikai vitát felváltja az erőszak.

Top hírek:
Elios-ügy: a főügyészség nyomozást rendelt el A miniszterelnök vejéhez köthető cég szabálytalan közbeszerzései miatt indul nyomozás.
Hétfő délután megint jön a hó Leginkább a Nyugat-Dunántúlon havazhat.
Nadal nyert és világelső marad Az első helyen kiemelt Rafael Nadal a torna során először ugyan játszmát veszített, összeasségében azonban magabiztos győzelmet aratott az argentin Diego Schwartzman ellen, így bejutott a legjobb nyolc közé az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, melyet követően így biztosan marad a férfi rangsor élén.
Durvul a helyzet, Szíria rakétákat lőtt ki török területre A támadás a dél-törökországi Reyhanli város központját érte, az incidensnek 32, köztük két súlyos sebesültje van.
Heti horoszkóp január 22-től 28-ig - A Mérleg flörtöl, a Halak a munkában sikeres Lassan vége a januárnak, de utolsó teljes hete még tartogat izgalmakat.
Véresre rúgták Cristiano Ronaldót A Real Madrid visszatért a győzelem útjára, vasárnap este gólgálát tartott a címvédő.