Közel 800 embert tartóztattak le hétfő óta a tunéziai tüntetéseken

Hét évvel az arab tavasz után megint forrong Tunézia.

2018. január 12. 21:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reformokat ígérnek az arab világ bezzegországában a zavargások után Tunézia idáig a térség legstabilabb országának számított. A mostani zavargásokban már 800 embert tartóztattak le.

Friss hírek
Elképesztő formákat produkált egy Izraelnél lefotózott seregélyraj Nehéz elhinni, de valóban madarakat látni a képeken.
Akkora hóvihar van Japánban, hogy járatokat kellett törölni Utoljára négy évvel ezelőtt adták ki a legmagasabb fokú riasztást.
Ítéletidő tombol Japánban, sorra függesztik fel a járatokat A Japán Meteorológiai Ügynökség (JMA) közben a legmagasabb fokú riasztást adta ki csaknem az egész fővárosi régióra.
Amerika: Elég szavazat jött össze, hogy véget vessenek a leállásnak Megvan a kellő számú voks az amerikai kormányzati leállás befejezéséhez a szenátusban.
Elfogták India legkeresettebb terroristáját Abdusz Szubhán Kuresi valószínűleg több merénylet megtervezéséért felelős. Azért is emlegették India bin Ladenjeként, mert Oszama bin Ladenhez hasonlóan ő is többször kicsúszott a biztonsági erők kezei közül.
Szlovénia a palesztin állam elismerésére készül Karl Erjavec szlovén külügyminiszter bejelentette, hogy országának mielőbb szándékában áll elismerni a palesztin államot - közölte a helyi sajtó hétfőn.

Kiderült, hogy demokráciát csinálni nehéz Tunézia hat éve folyamatosan küzd a demokráciáért, most viszont egyre szorultabb a helyzet. Pedig sok múlik Tunézián a menekültválságtól a terrorizmusig.
Tunézia kitiltotta az Emirates járatait Ez volt a válaszlépés, miután az Egyesült Arab Emírségek megtiltotta a tunéziai nők beutazását az országba.

Top hírek:
Saját kutyája lőtte le a vadászt Belehalt a sérülésébe egy vadász Oroszországban, akit az egyik kutyája lőtt hasba.
Amerikai külügyminiszter: Aggályos Törökország szíriai beavatkozása Az Egyesült Államok partnerként tekint a kurdokra.
A palesztin elnök hazája elismerésére szólította fel az EU-t Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével találkozott a palesztin államfő.
Az amerikai kormányzat után a budapesti nagykövetség is leállt Senki ne akarjon most útlevelet vagy vízumot intézni. A Facebook-oldal sem frissül.
Súlyos ítéletek születtek a korrupcióval vádolt vietnami vezetők ellen A büntetések a felfüggesztett börtöntől az életfogytig tartóig terjednek.
Menet közben lökte ki az ajtón a sofőrt az ideges nyugdíjas Több utas magától ugrott le.