Hollik: Soros-ellenes akciócsomagra van szükség

A KDNP-s országgyűlési képviselő szerint nem engedhet a kormány a folyamatos nyomásnak, amit Soros György és az általa pénzelt szervezetek gyakorolnak hazánkra.

2018. január 12. 21:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
KDNP: Nehéz szavakat találni a Tudose-nyilatkozatra A Kereszténydemokrata Néppárt szerint felháborító és rendkívül szomorú, hogy a román miniszterelnök, egy európai ország vezetője ilyen felelőtlenül és minősíthetetlen stílusban nyilatkozik.
Századvég: a Fidesz-KDNP a tavalyi év nyertese
Támadnak a Soros-szövetségesek Több frontos támadást indítottak a magyar politika ellen. Egy holland, Soros Györggyel jó kapcsolatot ápoló liberális politikus Budapesten járt, hogy megvizsgálja a magyar jogállamiság helyzetét, Brüs...
Harrach: Dúl a kampány, de az ellenzék csak hisztériázik A KDNP-s Harrach Péter kampányinterjút adott a gondola.hu-nak, amelyben egyebek mellett azt hangoztatta, hogy az ellenzéknek szerinte semmi esélye, amíg "a sikeres miniszterelnök a helyén van".
Orbán a civil szervezetekről: Itt nem véleményszabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem Arról viszont, hogy Soros György ellen uszítanak plakátokon, a kormányfő azt mondta a Bildnek: Ez egy nyílt vita, ami éppen a sajtószabadság bizonyítéka.
Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát Az egykori demokratikus ellenzék egyik hangadója már Nagy Imréék újratemetésekor rájött, hogy tévedés volt Soros György pártfogásába ajánlani a jelenlegi miniszterelnököt. HVG-portré.

110 éves korában elhunyt Brandeisz Elza, Világ Igaza címmel kitüntetett mozgásművész Brandeisz Elza és családja bújtatta Soros György édesanyját a holokauszt idején.
Felújítják a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét A Modern városok program keretében, a kormány támogatásával felújítják és bővítik a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét jelentette be Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgárme...
Fizetnek Orbán "kormányzónak" felcsúti hívei A miniszterelnök a fideszeseknek adománykérő leveleket küld, anyagi hozzájárulást kér a kampányhoz, Soros György ellen. Elmentünk Felcsútra, hogy megtudjuk, ott mekkora a fizetési kedv. Videó.
Út és kerékpárút építésére kap 650 milliót Mohács Csaknem 650 millió forintos pályázati forrást nyert Mohács útfelújításra, kerékpárút és körforgalom építésére tudatta Szekó József (Fidesz-KDNP) polgármester szerdán az MTI-vel.
Bővítik a makói fürdőt Kormányzati forrásból, mintegy 9,5 milliárd forintból bővítik a makói fürdőt - jelentette be Farkas Éva Erzsébet (Fidesz-KDNP) polgármester kedden a Maros-parti városban.
Gulyás Gergely: Soros György a Fidesz 2018-as kampányában is jelen lesz Soros György a Fidesz 2018-as kampányában is jelen lesz mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője az atv.hu-n közzétett interjúban, hangsúlyozva: az üzletember szimbolikus alakja a bevándorlást ...