Diplomáciai mélyponton

Itthon "pártfüggetlen" a felháborodás, a román miniszterelnök alig magyarázkodik.

2018. január 13. 5:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyeztetések indultak az amerikai kormány működésének finanszírozásáról Részlegesen leálltak a kormányzati hivatalok és ügynökségek.
EBEL: A Fehérvár kikapott Salzburgban Az AV19 ezúttal is gólképtelen maradt.
Éjszakai őzjelenés az Óbudai Gázgyárban
Mindenki rosszul mosta a farmert eddig, így kellene valójában Meglepő, ami kiderült a farmer tisztításáról.
Ketten meghaltak egy prágai szállodatűzben Három embert újraélesztettek, két ember életét már nem tudták megmenteni. A tűz okáról egyelőre nincs hír.
A Barcelona kerete a Betis ellen A Barcelona a Betis otthonában lép pályára, Umtiti újra a keretben Sat, 01/20/2018 - 21:24

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Napi horoszkóp - január 20 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Jutott Altus-pénz a DK-nak is Három alkalommal, összesen nyolcvanötmillió forint kölcsönt nyújtott Gyurcsány Ferencék családi vállalkozása, az Altus a Demokratikus Koalíciónak derül ki abból a levélből, amelyben Dobrev Klára magyarázta a jegybanknak a Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-nek adott hiteleket. Utóbbiak miatt az MNB ugyanis piacfelügyeleti eljárást indított a társaság ellen.
Átlépte a 300 ezres nézőszámot A Viszkis Újabb mérföldkőhöz érkezett az Ambrus Attiláról szóló akciófilm.