Force India: új autó mellé új név is jön

Az biztos, hogy nem Force One-ra váltanak.

2018. január 23. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Továbbra is problémás a rózsaszín párduc A csapat mexikói pilótája, Sergio Perez szerint a Force India idei autóit kifejezetten nehéz vezetni, ahhoz pedig, hogy kihozza belőle a maximumot, rengeteg kompromisszumot kell kötnie.

Rivális pilóta apja vásárolta be magát a McLarenbe 200 millió fonttal A Force India-tesztpilóta komoly dologra készül.
Ocon nem kap új motort Monacóra A Force India eldöntötte, hogy a francia pilóta Barcelonában olajproblémák miatt gyengélkedő erőforrását nem kell kicserélni, így megússza a rajtbüntetést a hercegségben.
Kanadai pilóta állhat a McLaren 200 milliós tőkéje mögött Egy jelentős befektető vásárolt közel 900 ezer McLaren-részvényt. Egyik F1-es szaklap nyomozásba kezdett, és a szálak a jelenleg Force Indiánál tartalékoskodó Latifihez vezettek.
Füstölögnek a Force Indiánál A Force India csapatának két pilótája, Sergio Perez és Esteban Ocon is csalódott, miután a barcelonai időmérő edzésen csak a 13., és a 15. helyet tudták megszerezni.
Megbüntették a Force Indiát Perez kiengedése miatt Parc Fermé: Megbüntették a Force Indiát Perez kiengedése miatt

Ocon: Minimális elvárás a pontszerzés A Force India fiatal francia pilótája félig hazai versenyének tekinti a hétvégi barcelonai futamot, hiszen itt él a családja, így mindenképpen bizonyítani szeretne a bakui kisiklás után.
Baku volt a fordulópont a Force Indiának Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.
A Force India inkább a Renault-ra figyel a McLaren helyett A Force India továbbra is szeretné megőrizni helyét az élcsapatok mögött, ehhez azonban az indiaiaknak fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágot, hiszen a gyári Renault nagyon erősnek tűnik.
A Mercedes Haast csinálhat a Williamsből Toto Wolff szerint ők is gondolkodnak azon, hogy valami hasonló együttműködést építsenek ki a Williamsszel, vagy a Force Indiával, mint amit a Ferrari épített ki a Haasszal.
Fernley: A nagycsapatok átnéznek Perezen A Force India főnöke, Bob Fernley mexikói pilótájukat, Sergio Perezt dicsérte, aki szerinte a Formula-1 leginkább alulértékelt versenyzője, akin átnéznek a nagyobb istállók.
Ocon eléggé kiakadt Raikkönenre A francia és a finn F1-es pilóta indította a balesetek során Bakuban, a Force India versenyzője pedig nem rejtette véka alá véleményét társa megmozdulásával kapcsolatban.