Force India: új autó mellé új név is jön

Az biztos, hogy nem Force One-ra váltanak.

2018. január 23. 16:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincsenek irreális tervek a Force Indiánál, de... Tudják, hogy a legjobb három messze van, büszkék is a negyedik helyre, de azért csökkentenék a különbséget és szeretnék, ha egyenlőbbé válnának a feltételek - ez valós forgatókönyv lehet?
Hátulról érkeznek a Force India kihívói Az utóbbi évek legsikeresebb középcsapata tavaly senkitől sem fenyegetve lett negyedik, ám idén több irányból is kihívókkal számolnak. Három különböző gárda feléledésére is számítanak.
Wolff nem akar több Force India-incidenst A 2017-es év a Force India házi csatájáról is emlékezetes marad. Esteban Ocon többször összetűzésbe keveredett tapasztaltabb csapattársával, Sergio Perezzel, amit Toto Wolff nem nézett jó szemmel.
Négy csapat is nevet változtatott 2018-ra Az F1 vezetősége a minap kiadta a hivatalos nevezési listát az előttünk álló szezonra, amelyen több istálló is új névvel szerepel és a szintén változásra készülő Force India még nincs is köztük.
A Force India szenvedett a halo beépítésével A FIA eldöntötte, hogy 2018-ban már minden F1-es autón ott kell lennie a fejvédő eszköznek. A halo beintegrálása nem kis fejtörést okozott a csapatoknak, mint azt a Force India példája is mutatja.
Trump 24 millió dollárért cserélteti le az elnöki repülő hűtőit Az majdnem 6 milliárd forint. Az Air Force One-nak megdöbbentően nagy hűtői vannak, 3000 adag kaja fér el bennük.

Prost: Ocon jobb volt Verstappennél A Force Indiánál első teljes szezonját futó pilóta sokakat meglepett 2017-es remek teljesítményével. Alain Prost szerint fiatal honfitársa meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, mint Max Verstappen.
Visszavonta az EU-nak tett panaszt a Force India és Sauber Uniós vizsgálat folyt az F1 ellen, melyet a panaszosok most leállítottak a lassú folyamat közben ugyanis vezetőséget váltott a sportág, amely sokkal jobban ad a kicsik véleményére.
Követendő példa lett a Force India Már a Renault gyári alakulata is tisztelettel néz a szűkös költségvetésű középcsapatra. Ügyvezető igazgatójuk a silverstone-iak módszerét másolva előzné meg őket a konstruktőri bajnokságban.
Tőlük tart a leginkább a Force India Kétszer egymás után végzett a negyedik pozícióban a rózsaszín gárda, és 2018-ban sem szeretnének alul teljesíteni az utóbbi évekhez képest. Idén ez nehezebb feladat lehet, mint az előző években.
Videón, ahogy összeraknak egy F1-es Force Indiát Parc Fermé: Videón, ahogy összeraknak egy F1-es Force Indiát
Magnussen: A Haas lehet a következő Force India A dán látja amerikai munkaadójában azt a lehetőséget, hogy lemásolják a Force India eddigi menetelését. Ezt szerinte mi sem példázza jobban, mint csapata első két szezonja.