Szellemúrnő Díszbemutató Békéscsabán

Gála és társadalmi szerepvállalások bejelentése.

2018. február 5. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Teret neveznek el Milos Formanról Prágában A rendező egy hónapja hunyt el, de máris teret neveznek el róla.
Alföldi Róbert egy sötétebb tónusú Chicagót rendez az Átriumban Alföldi Róbert elmondta, hogy a Magyarországon eddig bemutatott előadásokkal ellentétben egy giccstől mentes előadást szeretne létrehozni. [...] Bővebben!
Majka-dalt vágtak az utóbbi idők legfelkavaróbb klipje alá és működik
Így táncol Cannes-ban Salma Hayek a francia film egyik legendájával A mexikói születésű színésznő a francia új hullám egyetlen női rendezőjével ropta.
Romantikus vígjáték lesz Dobó Kata első rendezése Hétfőn elkezdték forgatni a filmet, amire több mint 350 milliót kapott a Filmalaptól.
Csak a légierő bevetésével tudták meghátrálásra kényszeríteni a varsói gettó védőit 75 éve, 1943. május 16-án ért véget a megszálló nácik elleni felkelés a varsói gettóban. A varsói gettófelkelés a legjelentősebb zsidó ellenállási akció volt a II. világháború idején, amely súlyos presztízsveszteséget okozott a náciknak. 

Top hírek:
The Chainsmokers, David Guetta, Martin Garrix erős program a Soundon Mintegy 20 programhelyszínnel, közel 200 nemzetközi sztárral jelentkezik a Balaton Sound július 4-8 között.
Muszlim női szuperhőssel rukkolna elő a Marvel A neve Ms Marvel lesz, az alteregója pedig egy pakisztáni-amerikai tinédzser.
Ha a popkultúra a Roxfort, ő Dumbledore professzor ma 70 éves Brian Eno Enónak annyi mindenhez köze volt az elmúlt közel 50 évben, hogy még felsorolni is kétségbeejtő. Neki minden egyformán popzene.
Star Wars: A Solo-film folytatáshoz segíthet egy másik Lucas-féle fantasyt A rendező, Ron Howard kedvet kapott, hogy leporolja egy fiatalkori filmjét.
Jön a magyar Netflix: egy mozijegy áráért lehet filmeket és sorozatokat nézni a neten Wowster néven új, magyar nyelven működő streaming csatorna indul.
Ryan Reynolds cafatokra robbantja a testét, de a szíve sértetlen marad A Deadpool 2. után nagy eséllyel sokan kedvet kapnak majd ahhoz, hogy Céline Dion dalára pörögjenek kecsesen a golyózáporban, miközben kardokkal szeletelik az ellenfelet persze csak játszásiból. Hisz bármennyire is alpári és véres ez az egész, de mégiscsak játék, méghozzá a leglelkesebb, így aztán a legtiszteletreméltóbb fajtából való.