Baldauf kiszállt a Várkert Bazár kávézójából

Várhatóan étterem lesz a helyén.

2018. február 8. 5:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Arany János hősnői kelnek életre a Várkert Bazárban Arany János hősnői kelnek életre kortárs értelmezésben a Várkert Bazár Nők, Aranyban című irodalmi sorozatában, amelynek következő előadását február 3-án tartják Budapesten

Friss hírek
Rákényszerülhetnek az áruházak a 200 ezer forint feletti bérekre Minimálbért már senki nem fizet, mert annyiért nem találni embert.
Ronaldo százados A párizsiak viszont csak akkor kerülhették el a súlyos UEFA-büntetést és a fenyegető kizárást a nemzetközi kupákból, ha nemcsak a Realt verik ki, hanem a BL-t is megnyerik.
Olimpia 2018: Norvégia ünnepel, Ausztria gyászol Aksel Lund Svindal nyerte a téli olimpia talán legjobban várt versenyszámát, az alpesi sízők lesiklóversenyét. Osztrák a legjobb hatba nem fért be.
A szélsőjobbos osztrák alkancellár szerint túl baloldali a közmédia Kezdődik.
Sztrájkoltak a tanárok Szlovéniában, országszerte leállt a tanítás szerdán A héten a rendőrök, kedden az egészségügyben és a szociális ellátásban dolgozók tiltakoztak munkabeszüntetéssel.
A cenzúra miatt nem érhette meg a nagy sikert A Bánk bán évekkel korábban készült, mint ahogy a kor, amelynek szellemét megidézte, elkezdődött volna.

Bazilika, Operaház, Várkert bazár mit köszönhet Budapest Ybl Miklósnak? Ybl Miklós, a 19. század második felének legnagyobb magyar építésze, a budapesti Operaház tervezője 127 éve, 1891. január 22-én halt meg. Legjelentősebb, neoreneszánsz alkotásai 1870-től készültek: a ...
Tavasszal nyílik meg a jegybanki alapítványok pénzelte Budai Kreatív Ház Új építészeti elemekkel bővül az új budai kulturális központ a Várkert Bazár mellett.

Top hírek:
Miskolcon is lehet szocialista ellenfele a DKMSZP jelöltjének Miskolcon is szoros volt a választás négy éve, akkor a fideszes Csöbör Katalin nyert. Most a DK-s Debreczeni Józsefé lenne a körzet, ám Fodor Zoltán lehetséges indulása nemcsak a baloldalnak fájhat.
Kiváló évet zárt a magyar gazdaság 2017-ben Az utolsó negyedéven 4,4 százalékos volt a GDP-növekedés.
Real-PSG 3-1, Porto-Liverpool 0-5 a BL-ben - Kicsit erőlködött, de hozta a BL szupermeccsét a Madrid
Úgy tűnik, a Spyrót is feltámasztja az Activision A Kotaku értesülései szerint a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyhoz hasonló remaster-gyűjteményt készít az Activision a Spyro-sorozat első három részéből is. A megjelenés idén várható, eleinte PS4-exkluzív lesz a csomag.
Ericsson: gyerekjáték lesz átállni az 5G-re Az Ericsson 2015 óta telepített rádióhálózati termékei kompatibilisek lesznek az 5G technológiával, ami lehetővé teszi a meglévő frekvenciasávok gyors és zökkenőmentes átállását az 5G-re, valamint az 5G-szolgáltatások gyors lefedettség-bővítését a szolgáltatók számára - közölte a hálózati rendszereket gyártó vállalat.
Több mint 10 ezer ügyfélnek nem fizetett az amerikai MetLife 13 500 ügyfél több száz millió dollárnyi nyugdíjcélú járandóságának kifizetését mulasztotta el 25 éven át az USA második legnagyobb biztosítója, a MetLife - ismerte be tegnap maga a biztosító, "nem...