A kis Valentinót vetítik

Jeles András 1979-ben készült filmje a Robert Capa Központban lesz látható.

2018. február 8. 5:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Keményen nekiment a volt feleségének Young G! Kiteregette a szennyesét Három hónapja, Valentin napon jelentette be, szakított gyermeke anyjával. Úgy tűnik, még tart a háború.
Majka: ˝Aki nem romantikus, az hülye!˝ ˝...ne viccelj, romantikázni jó!˝ - Majka a Bezár a bazár! adásában mesélt arról, miért szereti a romantikát, sőt azt is elárulta, milyen programmal lepte meg szerelmét az idei Valentin-napon...

Friss hírek
Rá sem ismerni a Megasztár énekesnőjére - Bencsik Tamara 10 év alatt így megváltozott Képeken a Megasztár negyedik szériájának énekesnői egykor és most.
Hat év börtönre ítélték a 2016-os Eb-re tervezett terrortámadással megvádolt férfit A férfit két éve fogak el Ukrajnában, és azzal gyanúsították meg, hogy terrorcselekményeket készült végrehajtani Franciaországban az Európa-bajnokság idején.
Kigyulladt egy gyerekekkel teli busz az M0-son Senki sem sérült meg, mindenki időben kimenekült a buszból.
Súlyos kritikát kapott a Tesla 3-as modellje A sokak által mércének tartott, az autóvásárlók által kiemelten figyelt amerikai Consumer Reports magazin nem tudott értékelést adni a Tesla Model 3-nak, elsősorban a hosszú féktáv és a nehezen...
Videón üzent az Everestet megmászó Németh Alexandra Kedves anya, apa...
A fideszesek többsége szerint sem a fociba kellene tolni a pénzt Egy friss felmérés szerint a fideszesek kétharmada is elutasítja a stadionépítéseket.

A barátság szociológiája és a Valentin-nap is téma a magyarérettségin Egy két és fél oldalas szöveget kell elolvasni, és erről kapnak tíz kérdést a diákok.
Megkapóan fejezte ki szolidaritását egy bolgár miniszter Valentin Radev bolgár belügyminiszter és stábja szemkötővel érkezett a sajtótájékoztatóra.

Top hírek:
Pápai Joci: Látomás Pápai Joci vadonatúj szerzeményével lépett fel A Nagy Duett élő showjában. Hallgasd meg először nálunk!
Amikor Bősz csóválja G. Fodor Gábor írása az Origónak
Torres csapatkapitányként, duplával búcsúzott az Atléticótól Nyerni nem sikerült, de szépen búcsúzott el Nino.
Brit vízum nélkül maradt Abramovics A Chelsea tulajdonosa elhagyta Nagy-Britanniát.
Meghalt Patricia Morison, a Csókolj meg, Katám első sztárja A 103 éves korában meghalt színésznő a negyvenes években uralta Hollywoodot és a Broadwayt.
Kiégett egy étterem raktára az Új Buda Centernél A tűzben nem sérült meg senki.