Határtalan szórakozás, határtalan kultúra: újra Határtalan Napok a Miskolci Nemzeti Színházban

Február 8-án, a vajdasági magyar képzőművészek kiállításával megkezdődik a 6. Határtalan Napok.

2018. február 8. 14:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fekete humor, emberi sorsok, súlyos kérdések Hóhérok bemutató Miskolcon Béres Attila rendezésében mutatja be a Miskolci nemzeti Színház a Hóhérok című fekete komédiát Kamaraszínházában. [...] Bővebben!
Táncművészeti képzésre hirdetnek felvételt Miskolcon A Miskolci Nemzeti Színház, a Miskolci Balett és a Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium együttműködésében táncművészeti szak indul szeptembertől Miskolcon.  [...] Bővebben!
Határtalan szórakozás, határtalan kultúra a Miskolci Nemzeti Színházban Három napon át Újvidék három művészeti ága: színháza, képzőművészete és irodalma mutatkozik be Miskolcon, a Határtalan Napok rendezvénysorozaton. [...] Bővebben!

Zsótér Sándor Victor Hugót rendezett Miskolcon A rendező a francia szerző Ruy Blas című romantikus színművét állította színpadra a Miskolci Nemzeti Színházban, a Játékszínben. [...] Bővebben!
Csak a srác marad turullal a felkarján Tekintélyes számú néző volt kíváncsi az idei év első Kritikus Órájára, ami január 12-én a Miskolci Nemzeti Színház Ahogytetszik című előadása után valósult meg. [...] Bővebben!
Kálmán Imre Cirkuszhercegnője a Margitszigeten A nagyoperettet Szabó Máté, a Miskolci Nemzeti Színház művészeti vezetője állítja színpadra, Dobó Enikő és Miller Zoltán, illetve Eperjesi Erika és Szőcs Artur főszereplésével.  [...] Bővebben! ...