Határtalan szórakozás, határtalan kultúra: újra Határtalan Napok a Miskolci Nemzeti Színházban

Február 8-án, a vajdasági magyar képzőművészek kiállításával megkezdődik a 6. Határtalan Napok.

2018. február 8. 14:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Béres Attila: Elkaptuk a jó hullámot, de nagyon nehéz lesz rajta maradnunk A Miskolci Nemzeti Színház igazgatója az elmúlt két évben szerzett lendületről és a színház feladatáról is beszélt az Észak-Magyarország riporterének. [...] Bővebben!

Friss hírek
Elizabeth Hurley már a kutyasétáltatáshoz is levetkőzik Az 52 éves sztár legújabb fotói szerint kedvencei futtatásához sem vesz magára túl sok ruhát.
Még mindig nehéz Istennek lenni A 2011.ben bemutatott darabot most újra láthatja a közönség: május 22. és 25. között öt estén át játssza világhírű előadását a Proton Színház. [...] Bővebben!
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
A Macskajáték a televízióban Örkény időtlen drámája, Felkai Eszter (Orbánné) és Fodor Zsóka (Giza) fantasztikus főszereplésével.
Mádi László In SoundOut-ja nyerte el a Monotánc Fesztivál közönségdíját Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett fesztivál Monodíját Mádi László különleges előadása nyerte, amelyet Mészáros Máté koreografált. [...] Bővebben!
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.

A cirkusz jegyében hirdettek évadot Miskolcon A Miskolci Nemzeti Színház 16 új bemutatóval készül a következő évadban. Operával, balettel, musicallel, operettel, klasszikus és kortárs színdarabokkal várják a közönséget.  [...] Bővebben! ...
Levegőakrobatákkal érkezik a Cirkuszhercegnő a Margitszigetre A Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású produkciója lenyűgöző látványvilággal és korhű jelmezekkel mutatkozik be a Margitszigeti szabadtéri színpadon, majd a Miskolci Nemzeti Színházban.

Top hírek:
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
Mészáros Béla: Rengetegen nem tudunk kilépni a mókuskerékből A budapesti Katona színművésze a Berlin, Alexanderplatz főszereplőjeként mesél szerepéről és önmagáról. Interjú. [...] Bővebben!
Fejes Ádám: Csak ennek van értelme, gyerekekkel foglalkozni! A MU Terminál vezetője mesél a kezdeményezésről és a legfiatalabbakkal való közös táncmunkáról. [...] Bővebben!
Hamarosan indul a színházi kreatívok megmérettetése A Színházat vegyenek! néven meghirdetett színházmarketing díjat tavaly hívta életre a Magyar Teátrumi Társaság. [...] Bővebben!
Német vicclap álhíréről tudósítva számolt be a köztévé, micsoda állapotok uralkodnak nyugaton Tudósítottak ők, csak azt nem nézték meg, miről.
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.