Remekművekkel gyarapodott a Nemzeti Galéria

A végre közgyűjteménybe került remekművek minden látogató számára megtekinthetőek a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításán.

2018. február 8. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Frida Kahlo és Leonardo da Vinci műveivel tér vissza a Nemzeti Galéria A megújult épület már az új koncepció jegyében, a régi mesterek múzeumaként nyílik újra két szakaszban; az összes új állandó kiállítás 2019 közepétől lesz majd látható jelentette be a Szépművészeti M...
Jön az első magyar Frida Kahlo-kiállítás Erős lesz a Nemzeti Galéria 2018-as programja. Francis Bacon és Lucian Freud képei is jönnek.

Friss hírek
A történelem szörnyűségei újra bekövetkezhetnek Az Örök tél alkotói, Köbli Norbert és Szász Attila szerint a történelem folyamatosan ismétli önmagát.
Ők a tavalyi Staféta díjazottjai A 2017-es évben megvalósult Staféta Pályázat közönségdíj nyertese Olasz Renátó és Horváth János Antal Kitagadottak című előadása lett. [...] Bővebben!
A ruhám egy interface Aki rajong a textiliákért, érdeklik a színek és a formák, a jelmezek és a különleges installációk, igazi kincsekre bukkanhat a Trafó smART! XTRA Textúrák című eseményén. [...] Bővebben!
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Állás A Váci Dunakanyar Színház produkciós asszisztenst keres Ambícióval és szakmai múlttal rendelkező munkatársak jelentkezését várják. [...] Bővebben!
Takács Katalin: Nem vagyok egy asztalcsapkodó nő A színésznő az Új Színházból való eljöveteléről, jelenlegi budaörsi szerepeiről és a már nem fiatal színésznők lehetőségeiről is mesélt a Fuhu.hu-nak. [...] Bővebben!

Remekművekkel gyarapodott a nemzeti galéria gyűjteménye
Páratlan értékű alkotások kerültek a Szépművészeti Múzeum és a Galéria tulajdonába A Szépművészeti Múzeum-Magyar Nemzeti Galéria a Kieselbach Galéria legutóbbi aukcióján - élve elővásárlási jogával - három páratlan értékű alkotás, Berény Róbert, Szántó György és Ziffer Sándor munkáj...

Top hírek:
Stephen Fry megküzdött a rákkal A színészt prosztatarákkal diagnosztizálták.
Idris Elba raszta gengsztereket rendez London jamaikai bevándorlóiról forgatott bosszúfilmet.
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Csoóri Sándorra emlékeznek Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író 2018 februárjában lenne 88 esztendős, ez alkalomból az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata emléknapot rendez a tiszteletére a Pesti Vigadóban. [...] Bővebben!
Nem embernek való hely brutális sors várt a japánok által elhurcolt szexrabszolgákra A japán hadsereg az 1930-as, illetve 1940-es években több tízezer, más becslések szerint több százezer kínai és koreai nőt kényszerített prostitúcióra a kényelmi központoknak nevezett katonai bordélyokban. A háború végére a kényelmi hölgyek közel 90 százaléka életét vesztette az embertelen körülmények között.
A nap fotója Kékszakáll mint vígjáték az Operettszínházban Jacques Offenbach operettjét Székely Kriszta állítja színpadra a Budapesti Operettszínházban, Szacsvay László és Veréb Tamás szereplésével. [...] Bővebben!