Puha glutén- és laktózmentes fánk - Nem találnád ki, mi van benne

Íme, a farsangi fánk jóval egészségesebb, diétás változata, amit ráadásul egyáltalán nem körülményes elkészíteni.

2018. február 13. 11:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Véget vetett a pletykáknak Naomi Watts Régóta pletykálnak róla, hogy Naomi Watts ismét szerelmes, de a színésznő eddig cáfolta a híreket. Vasárnap este azonban a BAFTA díjátadója utáni fogadáson úgy döntött, nem titkolja tovább szerelmét. Watts és kollégája, Billy Crudup  kézen fogva jelentek meg az eseményen. A 49 éves színészek még a Gypsi című thriller sorozat forgatásain ismerkedtek meg.
Bosszú vagy szerelem - 92. rész Risa kijátssza a barátját és ismét átveri a törvény embereit, hogy külföldre menekülhessen. Eközben Sühan állapota stabilizálódott, de úgy érzi az ő hibája, hogy a babát majdnem elveszítette. Cesur mindent rázúdított Tahsinra, aki nem érti és nem tudja feldolgozni a hallottakat.
Mindenki meglepődött, mennyire megöregedett James Bond Alig lehet ráismerni a sármos színészre.
Mi történne, ha tényleg lapos lenne a Föld? Ezt mondják a tudósok Sok száz évvel ezelőtt még ezt állították: mi lenne akkor, ha ez az elmélet lett volna igaz?
Állt már így ki a kocsijával? Nem fog tudni! Brazíliában rögzítették azt a videót, amelyen egy nagyon szűk helyről úgy áll ki a sofőr, mintha a hátsó két kerekét a levegőbe emelné, és egyszerűen csak kirakja az útra - írja a Daily Mail. Egyesek szerint nincs magyarázat a manőverre, mások szerint azonban a trükk még az 1950-es évekből származik, amikor a csomagtartónál is volt egy kerék, amelyet azért szereltek be, hogy szűk helyekről ki tudjon fordulni a gépjármű.
Kylie Jenner még sosem volt ilyen boldog Minden híresztelés ellenére a fiatal sztármami és a szerelme imádják egymást és odáig vannak örömükben. Állítólag a kis Stormi hozta őket közelebb egymáshoz!

Top hírek:
Foszlós fahéjas tekercs dagasztás és kelesztés nélkül: gyorsan elkészül Miért töltenél egy egész délelőttöt a konyhában, ha a könnyű tésztájú fahéjas tekercset gyorsan és nagyon egyszerűen is megsütheted?
Nagymamáink pasifogó tippjei, amit minden lánynak meg kell fogadnia Szókimondó, örök érvényű tanácsok.
Megelégelte a babaholmik sivárságát Eszter Mesevilágba illő bababútorokkal hódít egy kétgyermekes édesanya. Katona Eszter megelégelte a babaholmik és bútorok sivárságát, ezért gyermekének maga tervezte meg a szobáját. Vállalkozás lett belőle.
Nap képe - Reggeli
Megölik Samanthát a Szex és New Yorkból? Megvan a megoldás: ki kell nyírni Kim Cattrallt. Hosszas találgatás után végre leszögezték: leforgatják a Szex és New York című sorozatból készült filmek harmadik részét. Ugyan sok viszályt szült, hogy a Samanthát alakító Kim kivonta magát a produkcióból, a film készítői úgy döntöttek, hogy ez nem akadályozza meg őket.
Titkos üzenete volt a sárga liliomoknak Aradszky temetésén Kiderült, hogy miért borították sárga liliomok az egész Bazilikát Aradszky László temetésekor. Eddig senki nem tudta, hogy az özvegy döntése mögött féltve őrzött közös titkuk bújik meg. A 82 éves korában elhunyt táncdalénekes egykor ezzel a dallal kért bocsánatot annak idején egy rossz lépésért, de az is lehet, hogy egy félrelépéséért.