Harvey Weinstein szerződésben biztosította magának a zaklatást - Döbbenetes részletek

Nemcsak a producert, de az egész cégét pereli New York állam.

2018. február 13. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Harvey Weinstein felesége elmondta, hány kilót fogyott a szexbotrány után Georgina Chapman először szólalt meg a szexuális zaklatásokkal vádolt mogul bukása óta.

Harvey Weinstein felesége nem tudott a férje viselt dolgairól 11 évnyi házasság alatt a Hollywoodban nyílt titokként kezelt zaklatásokból semmit nem érzékelt. "Naiv voltam" - nyilatkozta.
Ezért viselte Scarlett Johansson Harvey Weinstein feleségének ruháját A színésznő mindenkit meglepett a MET-gálán.
Nőket bántalmazhatott a New York-i főügyész Eric Schneiderman emelt vádat Harvey Weinstein ellen. Most lemond.
Kis híján egy részes lett a 17 Oscart nyert Gyűrűk Ura-trilógia Harvey Weinstein kirúgással fenyegette a rendező Peter Jacksont.
Ennyi pénzzel tartozik Harvey Weinstein Quentin Tarantinónak Hollywood krémje vádolja a mogult azzal, hogy tartozik nekik, Ashley Judd pedig karrierje megtorpedózásáért perel.

Cannes-ba már nem teheti be a lábát egy Harvey Weinstein sem Egy segélyvonalon jelentheti bárki, ha szexuálisan zaklatják.
Brad Pitt készít filmet a Harvey Weinstein-ügyről A színész produkciós cége vette meg a jogokat. Oknyomozós, az újságírókra fókuszáló filmet akar.
Most éljük a lélek forradalmát Neale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times ...
Először kormányozhat afroamerikai nő Amerikában Stacey Abrams lesz az őszi kormányzóválasztáson a Demokrata Párt jelöltje, és ezzel ahogyan a The New York Times fogalmazott történelmet írt.
Áttörte az üvegplafont - Női vezetője lesz a New York-i tőzsdének Az intézmény 226 éves történetében először kerül asszony a posztra.
New York Tarlós Istvánja arra kérte a fakabátokat, ne csípjék fülön a szmokizókat Küszöbön a legalizáció, vége lehet a letartóztatásoknak.