A fideszes Bajkai Köves Slomóéknak és a Farkas Flórián-féle alapítványnak is lakást adna

A VII. kerület szerdán szavaz a lakásokról.

2018. február 13. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Farkas Flórián megtekintette a hugyagi varrodát Ez még csak a kezdet, a Lungo Drom országjárásba kezd, 1300 településen várhatóak megtekintések, és a kormány melletti kiállás.
Apránként törleszt Farkas Flórián A miniszterelnöki biztosnak se ingósága, se megtakarítása nincs, fennálló tartozásaiból azonban valamicskét megadott: banki köcsönéből 200 ezret fizetett vissza, magánszemély hitelezőinek 2 milliót. ...

Friss hírek
A fegyvervásárlás szigorítását követelő diákok vonultak fel Amerikában Florida csaknem valamennyi iskolájában megszakították a tanítást.
A jobbközép pártok közötti összefogás erősítéséről is tárgyalt Novák Katalin Madridban Kiemelte, hogy a spanyol kormánytag elsősorban a magyarországi bölcsődei rendszer fejlesztésének folyamatáról érdeklődött, és kérte a tapasztalatok részletes megosztását. 
Akár 1000 gyereket akar egy japán milliárdos Fagyasztóberendezés beszerzését tervezi kiváló minőségű spermájának tartósítására annak érdekében, hogy öregkorában is gyermekei születhessenek. 
Sztrájk jöhet az egészségügyben Sztrájkbizottságot alakított a Független Egészségügyi Szakszervezet és a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége.
Aradszki András: Márciusban kezdődik a pécsi Karolina-külfejtés rekultivációja A kormány az elhagyott bányászati tevékenységek utáni tájrehabilitációt komolyan gondolja és komoly pénzeszközöket szán a tájsebek mihamarabbi megszüntetésére mondta az államtitkár.
Több mint 41 ezer műtárgyat foglaltak le rendőrök és vámosok Több mint 41 ezer műtárgyat foglaltak le csempészektől rendőrök és vámosok egy nemzetközi műveletben, amelyben 81 ország vett részt jelentette be az Interpol szerdán.

Fideszes Facebook-poszt buktatta le a Lungo Drom eltitkolt kongresszusát Pócs János fideszes képviselő és egyben a térség országgyűlési képviselőjének Facebook-posztjából derült ki, hogy újabb kongresszust tartott a Lungo Drom. Slusszpoén: a sajtó elől bujkáló Farkas Flór...
Farkas Flórián is sorosozik egyet Mi más veszélyeztetné a magyar cigányság felzárkózását és jövőjét a Farkas Flórián vezette Lungo Drom szerint, mint az, hogy a Soros-hálózat óriási befolyása révén Brüsszel a tagállamokra akarja eről...

Top hírek:
Lengyelországban már polokauszt-múzeumot (!) terveznek a világháború lengyel áldozatai emlékére Ez lett a kedvenc témája a kormányzó lengyel nacionalistáknak.
Szabad a virsli és a felvágott a diéta alatt? Csak ezt kell megnézni a csomagoláson Komoly különbség van a termékek és az étrendek között.
Egy településen továbbra sincs áram a hó miatt Negyven család maradt áram nélkül.
A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.
Szétszedik a magyar műkorcsolyázót a Twitteren - Tóth Ivett sem számíthatott erre Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpia egyik sztárja lett - mindenki dicséri az interneten.
Lindsey Vonn összeomlott, az ezüstérmes örömében sokkot kapott Az amerikai utolsó olimpiáján aranyat akart, elbukta. Norvég meglepetés a 2. helyen.